banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Hayvan Severlerden Anlamlı Gece

Büyükçekmece Sokak Hayvanlarını Sevenler ve Koruma Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği dayanışma yemeği Clup Aqua Marine de gerçekleşti.

19 Nisan 2012 Perşembe 10:22
Hayvan Severlerden Anlamlı Gece
banner263
Hayvan Severlerden Anlamlı Gece
Büyükçekmece Sokak Hayvanlarını Sevenler ve Koruma Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği dayanışma yemeği Clup Aqua Marine de gerçekleşti.

Büyükçekmece’de bulunan STK’ların yoğun ilgi gösterdiği geceye Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, STK Başkanları, sanatçılar, katıldı.

Yunus Emre’nin,“Yaratılanı severiz, yaratandan ötürü…” sözlerini hatırlatan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,
Büyükçekmece Sokak Hayvanlarını Sevenler ve Koruma Derneği Başkanı Aynur Üstükarcıya bizimle çalıştığınız için teşekkür ediyoruz.
"Yaptığınız hizmetler bizleri duygulandırıyor." Dili olmayan dört ayaklı hayvanlara, canlara, yaptığınız hizmetleri görmemek mümkün değil.
Büyükçekmece de STK hepsinde güzel bir faliyet sürüyor ve kadınların ve gençlerin bu işlere önder olması Büyükçekmece için büyük bir başarıdır.
“Büyükçekmece de STK’ların dayanışma içinde olduğunu görmek çok güzel. Bu ilçemizde demokrasinin yaşandığının, benimsendiğinin birer göstergesidir.”dedi.

Büyükçekmece Sokak Hayvanlarını Sevenler ve Koruma Derneği Başkanı Aynur Üstükarcı Bizler çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam ediyoruz.
Geçen yıl belediye başkanımızın önderliğinde "Büyükçekmece halkının duyarlılık gösterdiği bir kap su ve bir tas yemek kampanyası Yurt geneline
yayılmıştır." Bu yılda Engelli Hayvanlarımıza engelli arabası kampanyası başlatıyoruz. İlerleyen günlerde bununla ilgili yurt genelinde yapılacak bu çalışmamızın
meyvelerini toplayacağız dedi.

Dayanışma yemeği Anıl,Çılgın metin, ve süpriz sanatçıların çoşkulu şarkıları ile devam etti.
Katılanların gönüllerince eğlendiği gecede Başkan Akgün’e ve Büyükçekmece Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi
çalışanlarına STK'lara Büyükçekmece Sokak Hayvanlarını Sevenler ve Koruma Derneği Başkanı Aynur Üstükarcı tarafından birer teşekkür plaketi verildi.
Büyük Haber

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV