banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Ülkücü İşçiler Azerbaycan Açıklaması

Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Okan Ertorun'dan Azerbaycana Destek Açıklaması

28 Eylül 2020 Pazartesi 15:53
Ülkücü İşçiler Azerbaycan Açıklaması
banner304
Ülkücü İşçiler Azerbaycan Açıklaması

Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Okan Ertorun'dan Azerbaycana Destek Açıklaması:

Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Okan Ertorun; "Biz ülkücüler olarak, her zaman ve her durumda olduğu gibi Azerbayca'nın yanındayız. Ülkü Ocakları Eski Başkanı ve Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Okan Ertorun "Azerbaycan yalnız değildir" dedi.

Beylikdüzü Tabela

Başkan Ertorun yaptığı açıklamada; İşgalci ermenilerin saldırısında şehit olan Azerbaycan Türkü gardaşlarımıza Allahtan rahmet dilerim. Karabağ Türk dünyası için milli namustur yeniden Azerbaycanın olacaktır. İşgalden kurtarılan Türk köyleri zaferin habercisidir. Her zaman yanındayız her şartta yanındayız.

Ermenistan'ın, Azerbaycan mevzilerine ve sivil halka yönelik saldırısına ilişkin Ertorun, "Elbette Azerbaycan ordusu gereğini yaptı ve bu saldırıları püskürttü. Buradan şunu görüyoruz, Ermenistan özellikle işgal ettiği topraklardan, dikkati başka yerlere çekmek istiyor ve yeni çatışma alanları oluşturarak dikkat dağıtmak istiyor. Bu oyuna gelmeyeceğiz.

Türkiye'nin, Azerbaycan'ın toprak bütünlüğünün korunması için elinden gelen her desteği verecektir. Ertorun, "Azerbaycan işgal edilmiş topraklar ve Karabağ konusunda işgal bitene kadar biz ülkücüler olarak Azerbaycan'ın yanında olacağız. 

27 yıldır işgal ve saldırılar sürüyor. Buna artık bir dur deme zamanı gelmiştir. İran ve Rusya Ermenistana açıktan destek veriyor. Bu kabul edilemez. Ülkücüler olarak Yeniden Rüzgâr Birliği, Fırtına Timi olmaya hazırız. Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçelinin talimatını bekliyoruz" dedi.


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV