banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

16 Nisan 2024 Salı

NATO çağırdı, Türk askeri bölgeye intikal etti

Taksim Dayanışması ile ilgili flaş gelişme

Savcının Mücella Yapıcı'nın serbest bırakılmasına yaptığı itiraz reddedildi

16 Temmuz 2013 Salı 17:50
Taksim Dayanışması ile ilgili flaş gelişme
banner312
Taksim Dayanışması ile ilgili flaş gelişme
Savcının Mücella Yapıcı'nın serbest bırakılmasına yaptığı itiraz reddedildi

Gezi Parkı olayları ile ilgili mahkemece serbest bırakılan aralarında Mücella Yapıcı’nın da bulunduğu 12 kişinin serbest bırakılmasına savcılık tarafından yapılan itiraz nöbetçi mahkemece reddedildi.

Geçtiğimiz hafta Gezi Parkı olaylarıyla alakalı gözaltına alınan 50 kişi’den 38′i savcılık tarafından serbest bırakılmıştı. Aralarında Mücella Yapıcı’nın da bulunduğu 12 kişi ise tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilmişti. Hakim karşısına çıkan 12 kişi serbest bırakıldı. Ancak bu karara soruşturma savcılığı itiraz etti. Savcılık 12 kişinin de tutuklanmasını talep etti. Savcılığın itirazını İstanbul 46. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından değerlendirildi. Mahkeme savcının tutuklanması yönündeki talebini, “Mevcut delil durumunun değişmediği’ gerekçesiyle reddetti.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    EN ÇOK OKUNANLAR
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV