banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Türk-İş Genel Başkanı Kumlu istifa etti

Türk-İş Genel Başkanı Mustafa Kumlu Türk-İş Genel Başkanlığı'ndan istifa ettiğini açıkladı.

02 Eylül 2013 Pazartesi 23:42
Türk-İş Genel Başkanı Kumlu istifa etti
banner312
Türk-İş Genel Başkanı Kumlu istifa etti
Türk-İş Genel Başkanı Mustafa Kumlu Türk-İş Genel Başkanlığı'ndan istifa ettiğini açıkladı.

Türk-İş Genel Başkanı Mustafa Kumlu, Yönetim Kurulu içinde yaşanan problemlerin aşılmasındaki en önemli görevin kendisine ait olduğu inancını taşıdığını belirterek, Türk-İş Genel Başkanlığı'ndan istifa ettiğini bildirdi.

Kumlu, yaptığı yazılı açıklamada, 2011'de yapılan Türk-İş Genel Kurulunun hemen ardından, Türk-İş yönetiminde başlatılan huzursuzluğun, zaman içinde giderilemeyecek bir noktaya getirildiğini ve Türk-İş'e zarar verir hale geldiğini belirtti. Mustafa Kumlu, şunları kaydetti:

"Türk-İş topluluğu içinde şube yöneticiliğinden genel başkanlığa kadar her kademede otuz altı yıl emek vermiş bir sendikacı olarak Türk-İş'in yüksek çıkarları benim için önemlidir. Verdiğim bu önem gereği, Yönetim Kurulu içinde yaşanan problemlerin aşılmasındaki en önemli görevin bana ait olduğu inancını taşıyor, bu temenniyle Türk-İş Genel Başkanlığından istifa ediyorum. Beni Türk-İş Yönetim Kuruluna 1999 yılında Genel Mali Sekreter; 2003 yılında Genel Sekreter; 2007 yılında ve 2011 yıllarında Genel Başkanlığa seçen ve hiçbir kararımızda ve eylemliliğimizde yalnız bırakmayan Türk-İş topluluğuna teşekkür ediyorum. Verdiğimiz mücadele ve eylemlilikte birlikte olduğumuz emek ve meslek örgütleri ile eylemlerimize destek olan halkımıza teşekkürü bir borç biliyorum.




web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV