banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

BEKLENEN ÖZELLİK YAYINLANDI

WhatsApp’ta grup mesajlaşmalarının yoğunluğundan sıkılanların uzun zamandır beklediği özellik sonunda yayınlandı.

02 Ekim 2020 Cuma 11:31
BEKLENEN ÖZELLİK YAYINLANDI
banner265
BEKLENEN ÖZELLİK YAYINLANDI

WhatsApp’ta grup mesajlaşmalarının yoğunluğundan sıkılanların uzun zamandır beklediği özellik sonunda yayınlandı.
WhatsApp, sürekli yaptığı güncellemeler sayesinde kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye çıkarmaya çalışıyor. Bu çalışmalarda kullanıcı geri bildirimleri de büyük rol oynuyor. Yeni WhatsApp güncellemesi, şirketin geri bildirimleri dikkate aldığını ispatlar nitelikte.
Sohbeti sessize alma özelliği bulunan uygulama, bu özelliğine uzun zamandır beklenen yeni bir seçenek ekledi.

Daha öncesinde 8 saat, 1 hafta ve 1 yıla kadar konuşmayı sessize alma seçeneği bulunurken, yeni güncellemeyle birlikte 1 yıl sessize alma kaldırılarak bunun yerine "sonsuza kadar" seçeneği getirildi. Hem bireysel hem de grup sohbetlerinde kullanabildiğiniz bu özellik, ilk olarak WABetaInfo tarafından fark edildi.

WhatsApp’a gelen yeni “sonsuza kadar sessize al” seçeneği, uygulamanın 2.20.201.9 sürümüyle birlikte geldi. Bu da bu özelliği almak için en son sürüme ihtiyaç olmadığını bizlere gösteriyor. Uygulamanız son sürümde olsa dahi bu yeni özelliğin herkese ulaşmasının birkaç gün süreceği düşünülüyor.


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV