banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Whatsapp’a EMOJİLİ TEPKİ DÖNEMİ

Whatsapp’a bireysel ve grup sohbetlerinde mesajlara emoji ile tepki verme özelliği geldi. Şu anda yalnızca iOS Beta sürümünde kullanılabilen özelliğe, yakında tüm kullanıcıların erişmesi bekleniyor.

29 Kasım 2021 Pazartesi 10:56
Whatsapp’a  EMOJİLİ TEPKİ DÖNEMİ
banner266
Whatsapp’a  EMOJİLİ TEPKİ DÖNEMİ

Whatsapp’a bireysel ve grup sohbetlerinde mesajlara emoji ile tepki verme özelliği geldi. Şu anda yalnızca iOS Beta sürümünde kullanılabilen özelliğe, yakında tüm kullanıcıların erişmesi bekleniyor.
Popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp, son zamanlarda yayınladığı güncellemelerle sık sık gündeme geliyor.

Webtekno'da yer alan habere göre geçtiğimiz günlerde web uygulaması üzerinden sticker oluşturma özelliğini duyuran şirket, şimdilik yalnızca
iOS beta sürümünde kullanılabilen, bir süredir üzerinde çalıştığı yepyeni özelliğini duyurdu.
Birkaç ay önce kısıtlı bir kitlede denenmeye başlanan bu özellik, Apple iOS sistemlerde uygulamanın Beta versiyonuna eklendi. Şimdilik küçük bir grupta kullanılabilen özellik, mesajlara emoji ile tepki verme imkânı sunuyor.

Tepkiler özelliği ile kullanıcılar bir mesaja, 6 emoji arasından yalnızca bir tanesi ile bir kez tepki verebilecek. Kullanıcılar, hem bireysel hem de grup sohbetlerinde mesajlara emoji ile karşılık verebilecek.

Herhangi bir grupta mesajlara tepki veren insanların, hangi mesaja hangi emoji ile tepki verdiği tüm kullanıcılar tarafından görüntülenebilecek.

Hala geliştirilme aşamasındaki mesajlara emoji ile tepki verme ve verilen tepkileri görüntüleme özelliğinin, 2022 yılının başında Android, iOS, Web ve Masaüstü kullanıcılarına da sunulması bekleniyor.



web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV