banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
23 Nisan 2024 Salı

Dijital Yapay Zeka Mı

Ambulansın önünü kesen grup, şoföre tornavida ile saldırdı

Adıyaman’da, 112 ambulansındaki sağlık görevlileri, hastane dönüşünde yollarını kesen kimliği belirsiz kişilerin tornavidalı saldırısına uğradı.

20 Kasım 2015 Cuma 22:27
Ambulansın önünü kesen grup, şoföre tornavida ile saldırdı
banner267
Ambulansın önünü kesen grup, şoföre tornavida ile saldırdı
Adıyaman’da, 112 ambulansındaki sağlık görevlileri, hastane dönüşünde yollarını kesen kimliği belirsiz kişilerin tornavidalı saldırısına uğradı.

Görevliler, çevreden gelenlerin yardımıyla kurtarılırken, polis kaçan saldırganların kimliğini belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, akşam saatlerinde Türkiye Petrolleri Mahallesi'nde meydana geldi. Bir hastayı Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bıraktıktan sonra istasyona dönen Mikail İzci'nin kullandığı içinde doktor Mehmet Emin Türkmen ve acil tıp teknikeri Merve Dönez'in bulunduğu ambulansın önünü kimliği belirsiz kişilerce kesildi. Ambulanstan inen sürücü İzci, bu sırada grupta
bulunan bir kişinin tornavidalı saldırısına uğradı. Tornavida ile saldırılan sağlık çalışanları, çevredekiler tarafından kurtarılırken, saldırganlar ise otomobille bölgeden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye gelen polisler de sağlık çalışanları ve vatandaşların bilgisine başvurarak kaçan şüphelilerin bulunması için çalışma başlattı.

Bu sırada olayı duyarak 112 Komuta Kontrol Merkezi'ne gelen 112 Acil Servis Başhekim Yardımcısı Abdulkadir Yıldız, saldırıyı kınayarak şöyle dedi: "Düşünün şifa veren elleri bir taraftan canımızla aman bir hastaya bir an önce gidip şifa verelim hayatını kurtarmaya çalışalım şifa veren ellere böyle tornavida, sopayla muamele ediyorsan ben onları Allah’a havale ediyorum. Kanunumuzda biraz daha sıkı olsa bu durumlar olmayacak. Ben bu sokak terörünü lanetliyorum, biz şifa veren elleriz."

seo, web tasarım, seo yazılım,

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV