banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Asın bu babayı...

Adana'nın Ceyhan ilçesinde, küçük yaştaki 2 kızına tecavüz ettiği iddia edilen kişi gözaltına alındı

06 Ekim 2012 Cumartesi 14:08
Asın bu babayı...
banner229
Asın bu babayı...

Adana'nın Ceyhan ilçesinde, küçük yaştaki 2 kızına tecavüz ettiği iddia edilen kişi gözaltına alındı. 


Ceyhan'a bağlı İncetarla köyünde yaşayan 4 çocuk babası T.K'nın (42) ilköğretim okulu öğrencisi kızı G.K. (15), nisan ayında sınıf arkadaşına yazdığı mektupta babasının tecavüzüne uğradığını öne sürdü.

Durumu öğrenen rehber öğretmeni, okulda yanına çağırdığı G.K'ya olayın doğru olup olmadığını sordu. Öğretmenine ''hayır'' cevabı veren G.K, bir süre sonra ortadan kayboldu.

Baba T.K. da 1 Mayıs'ta İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek kızı hakkında kayıp başvurusunda bulundu.

Olaydan bir süre sonra kendisinden haber alınamayan G.K'nın kız kardeşi G.K'nın (14) üvey annesine, babasının tecavüzüne uğradığını söylemesi üzerine, durum jandarmaya bildirildi.

Adli Tıp Kurumu'nda yapılan muayenede G.K'nın tecavüze uğradığı belirlendi. Bunun üzerine G.K'nın şikayetçi olduğu babası T.K'nın yakalanması için çalışma başlatıldı.

-Tarlada ceset bulundu-

Zanlının arandığı dönemde 23 Eylül'de İncetarla köyü yakınlarında bir kız çocuğunun yakıldıktan sonra tarlada gömülü cesedi bulundu. Bunun üzerine jandarma soruşturmayı derinleştirdi.

G.K'ya ait olabileceği düşünülen ceset DNA testi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yetkililer DNA testinin sonuçlarının beklendiğini bildirdi.

Bu sırada baba T.K. önceki gün Karaisalı ilçesinde jandarma tarafından gözaltına alındı. Zanlı, Ceyhan Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

KAYNAK: AA 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • tunay kahveci 10 yıl önce yorumlandı

      allah böyle babanın böyle babaların belasını versin kendi kızı olmassa dahi ufak kızlara yapılmaz o adamı asın

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV