banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Bu kadarı da ayıp!

Öyle bir numara denedi ki Bu kadarıda pes yani...

14 Ağustos 2012 Salı 04:26
Bu kadarı da ayıp!
banner299
Bu kadarı da ayıp!
Öyle bir numara denedi ki Bu kadarıda pes yani...

Şişli’de bir polis merkezine giderek kendisini şehit yakını gibi tanıtarak polislerden yardım toplamaya çalıştığı iddia edilen bir kişi gözaltına alındı.

Kendisini Tuncay Eroğlu olarak tanıtan kişi Şişli Cumhuriyet Caddesi’nde kapkaça uğradığını iddia ederek, Feriköy Polis Merkezi Amirliği’ne başvurdu. Burada babasının Batman’da görevi sırasında şehit olduğunu, abisinin ise savcı olduğunu iddia ederek polislerden kendisine para yardımı yapmalarını istedi.

Durumdan şüphelenen polisler, şahsın verdiği bilgiler doğrultusunda yaptığı araştırmada, Batman’da zanlının söylediği isim ve tarihte şehit polis olmadığı tespit ederken, şahsın gerçek isminin Erol Eroğlu olduğunu, kendilerine beyan ettiği Tuncay Eroğlu isminin ise Zonguldak’taki kardeşine ait olduğunu belirledi.

Dolandırıcılık suçundan çok sayıda kaydı bulunduğu öğrenilen Erol Eroğlu, ’yalan beyanda bulunmak, dolandırıcılık ve iftira’ suçlamasıyla gözaltına alındı.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV