banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Dünya Arıyordu İstanbul'da Öldü

Azerbaycan'da rüşvet pazarlığına adı karışan Sevinç Babayeva, İstanbul'da hayatını kaybetti.

28 Aralık 2012 Cuma 21:02
Dünya Arıyordu İstanbul'da Öldü
banner267
Dünya Arıyordu İstanbul'da Öldü
Azerbaycan'da rüşvet pazarlığına adı karışan Sevinç Babayeva, İstanbul'da hayatını kaybetti.


Azerbaycan' da bir süredir internette dolaşan gizli videolarda milletvekili seçimi için rüşvet pazarlığında aracılık yaptığı iddia edilen Sevinç Babayeva, İstanbul'da hayatını kaybetti. Babayeva, Interpol tarafından aranıyordu.

Esenyurt'ta bir evde kalan Babayeva, gece saatlerinde rahatsızlanarak Esenyurt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Azeri kadın buradan Beylikdüzü Medicana Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'ne sevk edildi. Babayeva yapılan tüm müdahalelere gece saatlerinde hayatını kaybetti. Bakü'de bir kütüphanenin müdürü olarak çalışan Sevinç Babayeva'nın yayınlanan videoda rüşvet pazarlığına aracılık yaptığı iddiasıyla İnterpol aracılığıyla arandığı öğrenildi.

Babayeva'nın vücudunda herhangi bir darp izine rastlanmadığı, yapılacak işlemlerin ardından kesin ölüm nedeninin araştırılması için Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği öğrenildi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV