banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Açıköğretim Kayıtları 12 Eylül'de Başlıyor

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açık Öğretim Fakültesi dönemlik kredili uzaktan eğitim ön lisans ve lisans programlarına

09 Eylül 2011 Cuma 00:11
Açıköğretim Kayıtları 12 Eylül'de Başlıyor
banner267
Açıköğretim Kayıtları 12 Eylül'de Başlıyor
Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açık Öğretim Fakültesi dönemlik kredili uzaktan eğitim ön lisans ve lisans programlarına 2011 öğrenci seçme ve yerleştirme sistemi (ÖSYS) ile yerleştirilen adayların ''İnternet Başvuru'' ve kayıt işlemleri 12 Eylül 2011 tarihinde başlayacak.


Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açık Öğretim Fakültesi Nevşehir Bürosu’ndan alınan bilgiye göre, dönemlik-kredili uzaktan eğitim; Bilgi Yönetimi, Coğrafi Bilgi Sistemleri, Eczane Hizmetleri, Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi, Kimya Teknolojisi, Tıbbı ve Aromatik Bitkiler, Tıbbi Laboratuar Teknikleri Önlisans programları ile merkezi açık öğretim Adalet, Çağrı Merkezi Hizmetleri, Fotoğrafçılık ve Kameramanlık, İlahiyat, Laborant ve Veteriner Sağlık, Tarım önlisans proğramları ve Felsefe, İngilizce Öğretmenliği, Okul öncesi Öğretmenliği, Sosyoloji, Tarih, Türk Dili ve Edebiyatı, Lisans programlarına 2011 öğrenci seçme ve yerleştirme sistemi (ÖSYS) ile yerleştirilen adaylar kayıt olabilecek.

ÖSYS dönemlik- kredili programlara yerleştirilen adayların kayıt işlemleri 12-13 Eylül 2011 tarihleri arasında http://kayit.anadolu.edu.tr adresinden internet başvuru ve AÖF bürolarından kayıt olmak üzere iki aşamalı yapılacak. Anadolu Üniversitesi’nce kayıt işlemlerinde kolaylık sağlanması amacıyla adayların ÖSYM’ye verdikleri adreslerine bilgilendirme mektubu gönderildi. İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzu ile Öğrenci Klavuzu’na uzaktan eğitim programlarına kayıt yaptıracaklar http://ue.anadolu.edu.tr adresinden; merkezi açık öğretim programlarına kayıt yaptıracaklar, http://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinden ayrıca, http://kayit.anadolu.edu.tr adresinden ulaşabilir.

Adayların mektupta açıklanan kayıt belgelerini hazırlayarak kaydın son günlerini beklemeden illerinde bulunan AÖF bürosuna başvurmaları ve 12-23 Eylül 2011 tarihleri arasında kayıtların mutlaka yaptırmaları gerekiyor. 23 Eylül 2011 tarihinden sonra kayıt yapılmayacak ve mazeret kabul edilmeyecek.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV