banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
10 Mayıs 2024 Cuma

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

YGS Yarın Yapılıyor

1 milyon 837 bin üniversite adayı için geri sayım başladı. Yarın yapılacak YGS için nüfus müdürlükleri 07.00-10.15 arası açık tutulacak.

31 Mart 2012 Cumartesi 12:47
YGS Yarın Yapılıyor
banner265
YGS Yarın Yapılıyor

1 milyon 837 bin üniversite adayı için geri sayım başladı. Yarın yapılacak YGS için nüfus müdürlükleri 07.00-10.15 arası açık tutulacak.


Üniversite sınavının ilk aşaması olan YGS yarın, KKTC dahil 160 sınav merkezinde gerçekleştirilecek.

160 dakika sürecek olan sınav sabah saat 10.00'da başlayacak ve tek oturumda bitecek. Kimlik ve güvenlik kontrolleriyle salona giriş işlemlerinin zamanında yapılabilmesi için adayların sınava girecekleri binanın kapısında en geç saat 09.00'da hazır bulunmaları gerekiyor.

Sınava girecek adayın yüzünün, kimlik tespitini sağlayacak biçimde açık olması gerekiyor.

KİMLİKSİZ SINAVA GİRİLEMEYECEK

Adayların sınava gelirken yanlarında mutlaka 2012-YGS Sınava Giriş Belgesi ile nüfus cüzdanı veya pasaport bulundurmaları zorunlu. Üzerinde fotoğraf ve TC Kimlik Numarası bulunmayan nüfus cüzdanlarıyla süresi geçmiş pasaport kabul edilmeyecek. Adaylar, sınava gireceği yer bilgisini gösteren 'Sınava Giriş Belgesini'', TC Kimlik Numarası ve şifresi ile ÖSYM'nin http://osym.gov.tr internet adresinden kendisi temin edecek. Nüfus cüzdanı olmadığı veya nüfus cüzdanında TC Kimlik Numarası, fotoğrafı bulunmadığı için sınava katılamayacak adaylar için YGS'nin yapılacağı 1 Nisan Pazar günü, nüfus müdürlükleri 07.00-10.15 saatleri arası açık tutulacak. Sınava girecek adayın yüzünün, kimlik tespitini sağlayacak biçimde açık olması gerekiyor.

Sınavın yapıldığı her bir salona en az bir duvar saati, adayların sınavda kullanacakları kalem, silgi, kalemtıraş gibi gereçler ile şeker, peçete ÖSYM tarafından sağlanacak.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Anahtar Kelimeler: YGSYarınYapılıyor

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV