banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
08 Mayıs 2024 Çarşamba

Benzin ve motorine indirim geliyor

Fenerbahçeli taraftarlar Anıtkabir'e akın etti

Fenerbahçe'nin haksızlığa uğradığını ve şike dosyasında adil yargılama yapılmadığını savunan sarı-lacivertli taraftarlar, "Türkiye için adalet, Fenerbahçe için adalet" ve "Adalete Fener yak" sloganlarıyla Ankara'da toplanmaya başladı.

23 Mart 2014 Pazar 17:06
Fenerbahçeli taraftarlar Anıtkabir'e akın etti
banner321
Fenerbahçeli taraftarlar Anıtkabir'e akın etti
Fenerbahçe'nin haksızlığa uğradığını ve şike dosyasında adil yargılama yapılmadığını savunan sarı-lacivertli taraftarlar, "Türkiye için adalet, Fenerbahçe için adalet" ve "Adalete Fener yak" sloganlarıyla Ankara'da toplanmaya başladı.
Ata'nın huzuruna çıkmak için onbinlerce Fenerbahçeli Anıtkabir çevresinde özellikle Tandoğan kapısı önünde buluşuyor.

Ankara Fenerbahçeliler Derneği'nin organizasyonunda sadece Ankara değil, yurdun dört bir yanından taraftarlar otobüslerle ve özel araçlarıyla Ankara'ya ulaştılar. Fenerbahçe Dernekleri'nin yanı sıra yürüyüşe bir çok sivil toplum örgütü de katılacak.

GÜVENLİK ÜST SEVİYEDE

Polis sivil ve resmi üniformalarla yoğun güvenlik önlemi alırken, Anıtkabir Komutanlığı da had safada tedbirli davranıyor. İzdiham olmaması için sadece Tandoğan kapısından değil, 3 nolu kapıdan da taraftarlar alınıyor: Aynı zamanda şehirdeki trafik akışını tıkamamak için de bu yol tercih edilirken güvenlik aramaları dikkatli bir şekilde yapılıyor.
PROVAKASYONA KARŞI ÖNLEM

Ankara Fenerbahçe Derneği herhangi bir provokasyon ihtimaline karşı da önlem alıyor. Dernek, Anıtkabir öncesinde ve sonrasında herhangi bir organizasyon olmadığını özellikle vurguluyor. Anıtkabir ziyareti sonrası da özel bir organizasyon olmayacak ve grup dağılacak. Sarı lacivertliler Anıtkabir'e gidecek burada Aslanlı Yol'da yürüyecek ve organizasyon bitecek. Bir provokasyon olmaması için bu durum özellikle vurgulanıyor.

Taraftarlar ise mikrofonlara haksızlığa uğradıklarını ve takımlarına sonsuza kadar destek olmaya devam edeceklerini söylediler. Taraftarlar "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" şeklinde tezahüratlarda da bulunuyorlar.

Öte yandan Ankaraspor maçı nedeniyle PTT 1. lig takımlarından Samsunspor'un taraftarlarının da Anıtkabir'i ziyaret ettiği görüldü.

ANITKABİR'DE GALATASARAY VE BEŞİKTAŞLI TARAFTARLAR DA YER ALDI

Ankara Fenerbahçeliler Derneği tarafından "Türkiye İçin Adalet Fenerbahçe için adalet" sloganıyla düzenlenen ve "Adalete Fener Yak" kampanyasıyla birleşen organizasyonda Fenerbahçeli taraftarlar Anıtkabir'de Ulu Önder Atatürk'ün huzuruna çıktı.


Onbinlerce sarı-lacivertli taraftarlar arasında Galatasaray ve Beşiktaşlı taraftarlar da yer aldı. Sarı-Kırmızı ve Siyah-Beyaz formalarını giyen taraftarlar açtıkları bayraklarla ezeli rakiplerine destek oldu.
Başkan Aziz Yıldırım ile yöneticilerin de yer aldığı organizasyona çeşitli illerden gelen dernek üyeleri ve çok sayıda taraftar katıldı. Ellerine Türkiye ve Fenerbahçe bayraklarını alan çok sayıda taraftar, Anıtkabir'de toplandı. Yürüyüş saat 14.00'e doğru başlayınca izdiham yaşandı.
Aslanlı yoldan başlayarak yürüyen büyük kalabalık içinde yer alan Başkan Aziz Yıldırım taraftarları selamladı.
Aziz Yıldırım, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan aleyhinde atılan sloganları eliyle işaret yaparak susturdu.
Kalabalık her geçen dakika arttı.
Onbinlerce Fenerbahçeli Anıtkabir'de dev Fenerbahçe bayrağı açtı. Katılımcılar, "Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" tezahüratlarında da bulundular.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV