banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Hastane bahçesinde göçük

Sivas'ta bir hastanenin bahçesinde yapılan drenaj çalışmaları sırasında meydana gelen göçükte toprak altından kalan 2 işçi hayatını kaybetti.

13 Ekim 2012 Cumartesi 23:09
Hastane bahçesinde göçük
banner304
Hastane bahçesinde göçük
Sivas'ta bir hastanenin bahçesinde yapılan drenaj çalışmaları sırasında meydana gelen göçükte toprak altından kalan 2 işçi hayatını kaybetti.
Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morgu yanındaki alanda meydana gelen göçükte toprak altında kalan iki işçi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, hastane morgu yanındaki alanda, toprak altında biriken suyu tahliye etmek amacıyla drenaj çalışması başlatıldı. Drenaj borularının döşendiği sırada göçük meydana geldi. Göçük sırasında Harun Şimşek (40) ve Cavit Yıldız (44) isimli 2 işçi toprak altında kaldı. İşçilerin kurtarılması için iş makineleriyle çalışma başlatılırken, Hastaneye çok sayıda arama kurtarma ve sağlık ekibi sevk edildi.Ancak kurtarma ekiplerinin yoğun çabaları sonuç vermedi. Çalışmalar sonucu ilk olarak Şimşek'in cesedine ulaşıldı. Yaklaşık 1 saat sonra da Yıldız'ın cesedi toprak altından çıkarıldı.
İşçilerin cesetleri, otopsi için hastane morguna kaldırıldı.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV