banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

İstanbul ve Başkent’te polis müdahalesi

Barikat kurup ateş yakan gruba gruba polis, biber gazıyla müdahale etti.

14 Eylül 2013 Cumartesi 00:43
İstanbul ve Başkent’te polis müdahalesi
banner264
İstanbul ve Başkent’te polis müdahalesi

ANKARA: Hatay’da hayatını kaybeden Ahmet Atakan‘ın ölümünü protesto etmek için Ankara’nın Mamak ilçesindeki Tuzluçayır meydanında toplanan gruba polis müdahale etti.

Tuzluçayır Meydanı’nda biraraya gelen grup Hatay’daki olaylar sırasında hayatını kaybeden Ahmet Atakan‘ın ölümünü protesto etti.

Barikat kurup ateş yakan gruba gruba polis, biber gazıyla müdahale etti.
İSTANBUL: Kadıköy Altıyol Meydanı’nda üç gündür yapılan izinsiz gösteriler üzerine polis ekipleri bölgede yoğun güvenlik önlemleri aldı. Polis ekipleri çevrede bulunan şüpheli 25 kişiyi gözaltına aldı.

Hatay’daki izinsiz gösteride yüksek bir binadan düşerek hayatını kaybeden Ahmet Atakan‘ın ölümünü protesto eden gruplar, 3 gün boyunca Kadıköy Altıyol Meydanı’nda polisin sert müdahalesine karşı koymuşlardı. Grubun bu akşam da toplanarak eylem yapma ihtimalini değerlendiren polis ekipleri, Kadıköy Boğa heykeli çevresinde yoğun güvenlik önlemleri aldı. Akşam saatlerinden itibaren polis ekipleri bölgeden geçen şüpheli şahısların üstlerini aradı. Üst aramasında baret, gaz maskesi gibi materyaller bulunan 25 kişi gözaltına alındı. Bazı kişiler polise direnirken, gözaltına alınan 25 şüpheli çevik kuvvet aracına bindirilerek polis merkezine götürüldü.

Kadıköy ve çevresinde polisin aldığı yoğun güvenlik önlemleri devam ediyor.

Gazi Mahallesi’nde müdahale

Ahmet Atakan‘ın hayatını kaybetmesini protesto eden bir grup, Sultangazi Gazi Mahallesi İsmetpaşa Caddesinde saat 21.00 sıralarında eylem yapmaya başladı.

Eylemciler, İsmetpaşa Caddesi’ni trafiğe kapatarak, çöp konteynırlarından kurdukları barikatı ateşe verdi.

Yanan barikatı TOMA ile söndürüldü.

Polis, yüzleri maskeli bir eylemci gruba biber gazıyla müdahale etti. Bir grup gösterici, akrep araçlarının geçtiği sırada polis ses bombası attı.
ADANA: Hatay’daki olayları protesto etmek amacıyla Akkapı Mahallesi’nde toplanan grup, bir süre slogan atarak yürüdü. Mahalle girişinde polis tarafından durdurulmak istenen gruptan bazıları polise taş, cam şişe ve havai fişek atmaya başladı.

Polis, dağılmaları yönünde yapılan anonslara aldırmayan gruba bir süre sonra tazyikli suyla müdahale etti. Ara sokaklara dağılan grup, bir süre daha polise taş attıktan sonra kaçarak, dağıldı.



Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV