banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

KKTC'nin kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, hastaneye kaldırıldı.

Yakın Doğu Hastanesi Başhekim Yardımcısı Profesör Dr. Erkan Kaptanoğlu, Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş'ın çekilen tomografi, MR ve diğer tetkiklerinde beyinde bir miktar tıkanıklık tespit edildiğini ve tedavisine başlandığını açıkladı.

24 Mayıs 2011 Salı 23:16
KKTC'nin kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, hastaneye kaldırıldı.
banner304
KKTC'nin kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, hastaneye kaldırıldı.
Yakın Doğu Hastanesi Başhekim Yardımcısı Profesör Dr. Erkan Kaptanoğlu, Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş'ın çekilen tomografi, MR ve diğer tetkiklerinde beyinde bir miktar tıkanıklık tespit edildiğini ve tedavisine başlandığını açıkladı. Kaptanoğlu, "Beyin kanaması geçiren hastaların tümünde hayati tehlike söz konusudur." dedi.

Denktaş'a Yakın Doğu Hastanesi'nde ilk müdahaleyi yapan Kaptanoğlu, YDÜ Hastanesi Başhekimi Sevim Erkmen ve oğlu Serdar Denktaş'la birlikte yaptıkları basın toplantısında, Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş'ın saat 17.30 sıralarında beyine pıhtı atması sonucu bir rahatsızlık geçirdiğini, tedavisi öncesinde tomografi, MR ve diğer tetkiklerin yapıldığını, bunlar neticesinde beyinde bir miktar tıkanıklık tespit edilerek tedavisine başlandığını ve şuanda tedavisinin devam ettiğini söyledi.

Hayati tehlike riski olup olmadığının sorulmasına karşın Kaptanoğlu, "Beyin kanamalarının hepsinde risk var. Genel durumu oldukça stabil" dedi.

Bu arada TC Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça da Denktaş'ın kaldırıldığı hastaneye gelerek bilgi aldı

 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV