banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Koltuğa arkadaşını geçirdi! 'Uyanık' şoför yakayı ele verdi

Bursa'da trafik polisi ekiplerinin alkol uygulama noktasını gören otomobil sürücüsü, hemen yanındaki arkadaşıyla yer değiştirdi. Polis ekiplerinin dikkatinden kaçamayan sürücü uygulama noktasında durdurularak yapılan alkol testinde 1.34 promil çıktı.

17 Kasım 2023 Cuma 09:43
Koltuğa arkadaşını geçirdi! 'Uyanık' şoför yakayı ele verdi
banner265
Koltuğa arkadaşını geçirdi! 'Uyanık' şoför yakayı ele verdi

Bursa'da trafik polisi ekiplerinin alkol uygulama noktasını gören otomobil sürücüsü, hemen yanındaki arkadaşıyla yer değiştirdi. Polis ekiplerinin dikkatinden kaçamayan sürücü uygulama noktasında durdurularak yapılan alkol testinde 1.34 promil çıktı. Sürücünün ehliyetine el konulurken 4 bin 500 lira da ceza kesildi.
Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde trafik uygulaması yapan polis ekipleri, alkollü sürücülerin kabusu oldu.


Uygulamada yakalanan trafik canavarları cezadan kaçamazken, denetimleri gören bir otomobil sürücüsü, yanındaki arkadaşı ile birlikte yer değiştirdi.

Sürücünün uyanıklığı polis ekiplerinin dikkati sayesinde fark edilerek uygulama noktasında araç durduruldu.

Alkol testine giren gerçek sürücünün 1.34 promil alkollü olduğu anlaşıldı. 4 bin 500 lira idari para cezası kesilen sürücü ise 'Toplantıdan geliyordum, o nedenle alkol kullandım, başka bir şey yok' ifadelerini kullandı.






beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV