banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
30 Nisan 2024 Salı

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

O AVM'de bir intihar daha

Şişli’de ünlü bir alışverişin 3′üncü katındaki korkuluklardan aşağı atlayan henüz ismi öğrenilemeyen 16 yaşındaki genç kız ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

28 Ağustos 2013 Çarşamba 12:08
O AVM'de bir intihar daha
banner265
O AVM'de bir intihar daha
Şişli’de ünlü bir alışverişin 3′üncü katındaki korkuluklardan aşağı atlayan henüz ismi öğrenilemeyen 16 yaşındaki genç kız ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Aynı alışveriş merkezinde en son 21 Temmuz’da 31 yaşındaki Ayşegül Annakkaya 6′ıncı kattan atlayarak feci şekilde yaşamını yitirmişti. Ayrıca geçen yıl da psikolojik sorunları olduğu öğrenilen 33 yaşındaki Ümit Büyükçolak yine aynı AVM’de intihar etmişti.

SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİNDE YER BULDU

Öte yandan intihar olayı, sosyal paylaşım sitelerinde de yer buldu. Bazı kullanıcılar çektikleri fotoğrafları bazıları da daha önce de bir intiharla ilgili görüşlerini paylaştı. Hemen tüm kullanıcılar ise AVM yönetimi suçladı.

AYNI AVM’DE 3′ÜNCÜ İNTİHAR 5′İNCİ ÖLÜM

21 Temmuz’da 31 yaşındaki Ayşegül Annakkaya 6′ıncı kattan atlayarak intihar etmesi sonucu hayatını kaybettiği AVM’de geçtiğimiz yıl da Kapalıçarşı’daki bir kuyumcuda çalışan 33 yaşındaki Ümit Büyükçolak, 5′inci kattan atlayarak intihar etmişti. Aynı AVM’de daha önce de 3,5 yaşındaki Ayşenur Özbaş 4′üncü kat merdivenlerinin başındaki boşluktan düşerek, 16 yaşındaki Burak Hacıkasımoğlu ise 3′ncü katındaki yürüyen merdivenlerin korkuluklarına oturmaya çalışırken dengesini kaybedip zemin kata düşerek hayatını kaybetmişti.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Anahtar Kelimeler: ŞişliIntiharAvmCevahir

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV