banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Pamir’in cesedi bulundu

Sarıyer Zekeriyaköy’de dün kaybolan 3.5 yaşındaki Pamir'in cansız bedeni yan evin havuzunda bulundu.

05 Nisan 2014 Cumartesi 19:30
Pamir’in cesedi bulundu
banner265
Pamir’in cesedi bulundu
Sarıyer Zekeriyaköy’de dün kaybolan 3.5 yaşındaki Pamir'in cansız bedeni yan evin havuzunda bulundu.

Bahçeşehir Evden Eve Nakliyat

Yüzlerce kişinin dün geceden beri nerede ise her ağacın altına bakarak sürdürdüğü aramalar sürerken bir anda çığlıklar yükseldi. Yaklaşık 36 saattir sürdürülen aramalarda bulunamayan Pamir, evin hemen yanıbaşındaki havuzun dibinde can vermişti...

Pamir'in cesedinin bulunduğu havuzun suyu, kış aylarında temizleme yapılmadığı için koyu yeşil renge bürünmüş ve dibi görünmüyordu. Gece boyunca havuzun çevresinde dolaşanlar çocuğun suyun dibinde olduğunu fark edememişti..

Ancak soru işaretleri
de sürüyor... Çocuğun evden nasıl çıktığı sadece babasının anlattıkları ile sınırlı bulunuyor. Pamir'in sabah saat 09:00 sıralarında evden çıktığı sanılıyor. Pamir'in nasıl kaybolduğu, kaçırılma ihtimalinin bulunup bulunmadığı henüz bilinmiyor... Bütün bunlar polisin araştırması sonucu ortaya çıkacak.

Pamir'in anne ve babası dün sabah uyandıklarında çocuklarının evde olmadığını fark etti. Küçük çocuğun bahçe kapısını açıp dışarı çıktığı anlaşıldı. O andan itibaren İstanbul'da adeta seferberlik ilan edildi. Jandarma, AKUT ekipleri, gönüllüler, köpekler hep birlikte Zekeriyaköy ve çevresinde Pamir'i bulmak için uğraştı. Aramalar Sarıyer'e kadar uzandı.

Gece başlayan aramalar sabaha kadar sürdü. Gün ışırken henüz Pamir ile ilgili hiçbir iz bulunamamıştı. Ormanlık alan tarandı, su kuyuları tek tek arandı. Sadece evinin yanında kapıya 30 metre uzaklıktaki komşu evin havuzunun dibinde cansız bedeni bulundu.

ACILI BABA ŞÖYLE SESLENMİŞTİ

Minik Pamir'in cesedine ulaşılmadan kısa süre önce baba Serdar Dikdik Zekeriyaköylülere şu sözlerle seslenmişti:

"Çocuğun üzerinde tulum var. Ayakkabısı bile yok. Aramaları ormanlık alan yerine mahalle içinde yoğunlaştırın. Pamir akşam 19.00 gibi uyur. Şimdi gündüz. Ayaklandı. Kesin buralarda dolaşacak. Zekeriyaköylüler bu çocuk kesin bir bahçeye girdi. Evi kapalı olanlar varsa bir içeri seslenin. Hareketli çocuk sese gelir. Emlakçılar boş evleri bir kontrol edin. Eve girmiş kapı kapanmış olabilir. Herkes mahallesine baksın. Bu çocuk buralarda bir yerde çıkacak. Çocuk ağlamayı bilmiyor. Çocukta kırmızı tulum var. Casper hayalet gibi dolaşıyor. Kesin buralardan çıkacak."

DÜN SABAH KAYBOLMUŞTU

Pamir Dikdik anne ve babası uyuduğu sırada Zekeriyaköy'deki evinde dün sabah çıkmış ve bir daha bulunamamıştı. Jandarma komando birlikleri, AKUT, itfaiye ve sosyal medya üzerinden biraraya gelen vatandaşlar arama çalışmalarına katılıyordu.


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV