banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Taksimde gerginlik

Grubun yürüyüşüne izin vermeyeceğini belirten polis, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

29 Ekim 2013 Salı 18:34
Taksimde gerginlik
banner322
Taksimde gerginlik


Grubun yürüyüşüne izin vermeyeceğini belirten polis, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Tünel Meydanı'ndan İstiklal Caddesi'ne çıkan yol çevik kuvvet ekibi ve TOMA'larla kapatıldı. Bazı eylemciler TOMA'nın üzerine çıktı ve Türk Bayrağı astı. Eylemciler sık sık 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' şeklinde slogan attı. Polis, gruba öncelikle 'Lütfen dağılın' uyarısı yaptı. Uyarılara rağmen dağılmayan gruba müdahale etti. Polis kalkanla ittiği gruba biber gazı da sıktı. Müdahale sırasında bazı polis memurları ve gösteriye katılan vatandaşlar hafif şekilde yaralanırken, polise direnen bazı göstericiler de gözaltına alındı. Göstericiler ara sokaklara dağılırken, İstiklal Caddesi'nin Galatasaray Meydanı ile Tünel Meydanı arasında kalan ara sokaklarında ve cadde üzerinde polis ve çevik kuvvet ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri sürüyor.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle İstiklal Caddesi'ndeki Galatasaray Lisesi önünde toplanan bir grup Tünel Meydanı'na doğru yürümek istedi. Ancak polis grubun yürüyüşüne izin vermedi. Uyarılara rağmen dağılmayan grup polis tarafından kalkalnlarla Şişhane'ye doğru uzaklaştırıldı. Bu sırada gruptakiler de sloganlarla polisi protesto etti. Bir süre kapalı olan İstiklal Caddesi grubun dağıtılmasının ardından yeniden açıldı.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV