banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
23 Nisan 2024 Salı

Dijital Yapay Zeka Mı

Bendicodyo su nobre( adını kutsadım❤️)

24 Aralık 2021, 13:57
Bendicodyo su nobre( adını kutsadım❤️)

Bendicodyo su nobre( adını kutsadım❤️)

Senden başka kimse yok öyle oku

Bu yazı kendine ...

Bu sefer seni affetmiyorum.

Senin için üzülmüyorum. Sana kırılmıyorum. Sinirlenmeyen beni sinirlendirmeni, tanımadığım öfke duygusunu içimde yeşertmeye başlamanı kabul etmiyorum bu sefer. Bu sefer seni kabul ediyorum. Tanrı yardımcım olsun ki, ruhum ve zihnimin onayladığı bu karara tüm hücrelerim de katılsın istiyorum. Seni, senin için affettiğimi düşünüyordum. Sana, senin için üzüldüğümü sanıyordum. Beni kırdığını, kızdırdığını sanıyordum. Şimdi seni, benim için kabul ediyorum. Sana ruhumun elini uzatıyorum. Sana yüreğimi sonuna kadar açıyorum, sadece kendim için. Kirlerimi temizlediğimi zannediyordum, tortuların bana yaptığını fark edinceye kadar. Çoğalmalarına izin vermiyorum, beni başkalaştırmana karşı çıkıyorum. Bana ne öğretmeye çalıştığını ancak seni kabul ederek anlayabileceğimi biliyorum.

Hayatımsın, hayatımdasın. Ve seni hayatımda tutmaya devam etmek istiyorum. Kendim için, aynı köklerden geldiğimiz için, dalımı kaybetmemek için. Senin için yapabileceğim hiçbir şey olmadığını anladım, ta ki sen isteyene kadar. Artık haddimi aşmıyorum. Seni olman gereken yere teslim ediyorum. Senin için endişelenmiyorum. Olman gereken yerde, olman gerektiği kadar güvende olduğunu biliyorum.

Seni kabul ediyorum. Senden aldığım zararları da teşekkürlerimle kabul ediyorum. Bana öğretmeye çalıştığına minnettarım. Neredeyse beni öldürmeye uğraştığını düşündüğüm anlardaki kızgınlıklarım, hasta olduğunu yetersiz olduğunu düşündüğüm anlardaki acımalarım, büyük davranmam gerektiğini düşündüğüm anlardaki aflarım, sana inemeyeceğimi düşünerek seni kaldırmaya çalışmalarım için özür dilerim. Seni, birliğin içinden çekip herkesten daha çok sevdiğimi sandığım, evrene hadsizlik yapıp senin için en iyisini bilebileceğimi, seni herkesten çok koruyabileceğimi sandığım için özür dilerim. Hep iyi taraf olup sana kötüyü bıraktığım için, her olumlama sözcüğüm, her öğüdüm, sana uymayan her bakış açım, sana benzemeyen her yanım için özür dilerim. Haksızlığa uğradığımı düşünüp, kendimi kurban saydığım için özür dilerim.

Tüm bu egolarım ve bunların tam olarak yeni farkına vardığım için özür dilerim.

Oyununa geldiğim, öğrenimimi uzattığım için üzgünüm.

Seni, tam da sen olarak kabul ediyorum ve tam da ben olarak. Seni hayatımda tutmak istiyorum. Yaptıklarına değer vermiyorum, sözlerine anlam yüklemiyorum, düşüncelerini önemsemiyorum, hissettiklerine saygı duymuyorum artık. Sadece sana saygı duyuyorum. Sadece seni seviyorum. Hepimizden biri olduğun için… Benim köklerimden olduğun için… Ve kendimi sevdiğim, kendime saygı duyduğum için. Egosu azalmış bir benle seni kabul ediyorum

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV