banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Beylikdüzü Belediyesi FETÖ'cü Danışmanına Şok!

Beylikdüzü Belediyesi FETÖ Tutuklusu Danışman Erkan Karaaslan’ın Avukatına 6 yıl hapis cezası verildi.

12 Nisan 2017 Çarşamba 09:49
Beylikdüzü Belediyesi FETÖ'cü Danışmanına Şok!
banner229
Beylikdüzü Belediyesi FETÖ'cü Danışmanına Şok!

Beylikdüzü Belediyesi FETÖ Tutuklusu Danışman Erkan Karaaslan’ın Avukatına 6 yıl hapis cezası verildi.

Beylikdüzü Tabela

Beylikdüzü Belediyesi FETÖ/PDY dosyasında tutuklu sanık Danışman Erkan Karaaslan’ın bu dosyadaki avukatı bir başka suçlamadan 6 yıl ceza aldı.

2016 Ağustos ayında Mersin’de cereyan eden FETÖ/PDY kapsamında yürütülen soruşturmada yapılan ilk sorguda hakkında tutuklama kararı çıkan CHP’li Beylikdüzü Belediyesinin Danışmanı ve çok sayıda Belediyede danışmanlık hizmeti veren Erkan Karaaslan’ın, Mersin 7. Ağır Ceza Mahkemesi 2016/22 esas sayılı dosyadaki savunan Avukatı Emre Kılıçarslan hakkında açılan bir davadan 6 yıl ceza aldı. Bu arada aynı mahkeme kendisine 120 bin lira para cezası da verdi.



Elmalı Ağır Ceza Mahkemesinde yapılan duruşmada, dosya rüşvet alıp vermek, ihaleye fesat karıştırmak, görevi kötüye kullanmak” gibi suçlamalar ile Antalya’nın Kaş ilçesi Kalkan Belediyesi ilgili ve yetkililerini de kapsayan çok sayıda kişi ceza aldı.

Bu arada Av. Emre Kılıçarslan, bundan bir süre önce FETÖ/PDY dosyasın ile ilgili Beyaz TV Dinamit isimli programda canlı yayın konuğu olarak konuşan Emekli İçişleri Bakanlığı Danışmanlarından Aydın ili sakinlerinden Haldun Haşmet Aysan’a cevap vermek üzere canlı yayına bağlanmış ve orada yapılan konuşmalar üzerine iddiaları ret etmişti.

Daha sonra Haldun Haşmet Aysan, Mersin 7. Ağır Ceza Mahkemesinde görülmekte olan davanın iddianamesinden bir bölüm aktarmış ve “ siz söyleyin müvekkiliniz neden tutuklu, Biz FETÖ diye biliyoruz, siz söyleyin neden tutuklu” diye seslenmişti.





Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 15 Temmuz sonrası
Erkan Karaarslan ile yaptığı toplantının detaylarını "Ödüllü Ekrem İmamoğlu'nun Titanik Maceraları!" haberimizde kamuoyuna duyurmuştuk...


Ödüllü Ekrem İmamoğlu'nun Titanik Maceraları!


Beylikdüzü Rant Oyununu Vatandaşlar Bozdu!

 

Koruluk Ağaçları kesilerek arazi peşkeş çekilecekti!


Beylikdüzü Korulukları Peşkeş Çekiliyor!

 

Beylikdüzü'nde Tabut Evler!



Vira İstanbul Yıkılıyor mu !

Beylikdüzü’nde Bankamatik Memur Skandalı!

Beylikdüzü Belediyesi'nde Yolsuzluk!



Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV