banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
19 Nisan 2024 Cuma

12 yıl sonra Başkan Erdoğan'dan Irak ziyareti

Operasyon Kapıda!

29 Kasım 2016, 03:52
Operasyon Kapıda!


Operasyon Kapıda!


Büyükçekmece - Beylikdüzü - Esenyurt Şeytan üçgeninde neler oluyor...

Ah İstanbul İstanbul olalı güzel şarkı sözü İstanbul koca şehir ve bu koca  şehrin de hayır sever kılıklı, himmet severleri bitmeyen tükenmeyen gerçekleri var.

Rant denince akla gelen sağır sultanların bile artık duymaya alıştığı bu kadrolar son günlerini yaşamaya mallarını onun bunun üstünden kaçırmaya toplantılar yapmaya devam ededursunlar. Devlet içinde var olan Vatan sever tehlikenin farkında olan kadrolarda PDY "Paralel Devlet Yapılanması" mensuplarını ayıklamaya devam ediyorlar.

FETÖ açık bir tehdit olmaya devam ederken.Birde işin içinde PDY desteği var peki PKK ve diğer terör örgütleri güdümünde hangi iş adamı kılıklı, Siyasetçi kılıfına bürünmüş, Belediye Başkanı sıfatını almış Terör finansmanı yapan ve örgütlerle organik bağları kuvvetli kişilerin deşifreleri her geçen gün yurdun heryerinden gelen haberlerle açığa çıkıyor.

Terör Örgütlerine gizli finans kaynağı yaratan bu isimlerin listeleri yıllar öncede emniyet organize şube odalarında, Adliyelerde yakılıp yok edildiği kayıtları adli tutanaklarla sabit olduğu günlerde devleti için çalışan vatan sever insanların hakları yenilerek sürülmüş ve görev yerleri değiştirilip kişilerin yıllarca çalışarak yaptığı devlete ait bilgiler bir takım kripto imamların eline verilerek hem yok edilmesi hemde şahısların rant düzenlerinin deşifre olmasının engelenmesi sağlandı.

Şimdi bir takım isimler kaçak durumunda aranıyorlar.Yunanistan ve ege de bulunan yunan adaları kaçma noktaları olmuşsa da ülke içinde saklandıkları aşikar olan kişilerde devlet tarafından aransada bulunamıyor nedeni ise bu şahısların bir bölümünü örgütün büyük finansörleri saklıyor...

Malları servetlerini başkaları üzerine geçiren yurt dışı bağlantıları kuvvetli ve paracıklarını yabancı bankalara yatıran bu vatan hainleri hiç birşey yokmuş gibi sırıtarak pişmiş tavuk gibi aramızda gezmeye siyasetin içerisinde üst tabaka kişilere yanaşarak manevralar yapmaya devam ediyorlar.

Operasyon Kapıda!

Evet bazen devlet sabreder araştırır ve bir anda bütün pisliği bir gecede toparlayı verir diye düşünüyorum.Hatta son günlerde izlediğim bazı hareketler gözlemlediğim tipleri görünce Allah bu dünyada bu şahıslarında yaşatııklarını yaşayacaklarının şüphesiz gerçekleşeceğini gösteriyor...

Ben kendimden o kadar eminim ki çayımı yudumlarken kendi kendime gülüyorum ve Allahım sen çok büyüksün bunlarıda görecekmiydim diyorum.

İşte hayat bu kadar basit hayata bakış açımız gibi yediklerini öbür tarafa götüreceğini zannedenlerin sonlarının dört duvar arası olması içler acısı bir durum olacak ama bu şahıslar bu durumun farkında değiller.

Not: Bu tarafta ceza çekmeleri öbür tarafta haklarımızı helal edeceğimiz anlamına gelmez...

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV