banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Ekrem İmamoğlu CHP'den Ayrılıyor mu?

CHP'li Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu CHP'den Ayrılıyor mu.

03 Ocak 2017 Salı 15:43
Ekrem İmamoğlu CHP'den Ayrılıyor mu?
banner291
Ekrem İmamoğlu CHP'den Ayrılıyor mu?

CHP'li Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu CHP'den Ayrılıyor mu?

Beylikdüzü Tabela

Haftalar önce yapılan operasyon haberinde bölgedeki iş adamlarını tanımayan Ekrem İmamoğlu yakında CHP'li değildim derse şaşmayın. Ortaklarını dahi tanımadığını söyleyerek büyük gaf yapan İmamoğlu'nu zor günler bekliyor.

CHP'li Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na AK Partili eski ortaklarımı sahip çıkıyor!

AK Partili İmamoğlu severleride zor günler bekliyor. Biz Dosyalarını hallederiz diyen kendini AK Partili lanse eden AK Parti içine sızmış FETÖ'cüleri parti kurumları takip altına aldı. AK Parti Genel Merkezi'nin konuyla ilgili olarak Beylikdüzü AK Parti İlçe teşkilatında değişime gideceği söyleniyor.

Ekrem İmamoğlu'na gerekirse AK Parti'ye alınman için kulis yapıyoruz diyen siyasetçiler kimler?
AK Partili eski ortakların canları sıkkın...

ORTAKLARINI TANIMAYAN ADAM: EKREM İMAMOĞLU!

Haftalar önce Sabah gazetesi muhabirlerinden Dilek Yaman imzasıyla gazetenin internet sitesinde “İstanbul’da Müteahhitlere FETÖ Operasyonu” başlığıyla yayımlanan haberde adı geçen müteahhitlerle, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun iş ortaklıkları olduğu iddia edilmişti.

BÜYÜKÇEKMECE ADLİYESİNDEN ERİŞİMİ ENGELLEME KARARI


Büyükçekmece Adliyesi’nde çalışan personellerin taşımacılığını yapan Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki Beylikdüzü Belediyesi, 2017 yılı için de Adliyeye 1 binek araç ile 2 midibüs tahsis edecek. Ayrıca şoförler hariç 6 personel de adliyenin çeşitli kademelerinde görev yapacak. İşte bu adliyenin 2. Sulh Ceza Hakimliği, Sabah gazetesi muhabiri Dilek Yaman’ın yaptığı habere ve paylaşım yapan yaklaşık 70 internet sitesine apar topar ‘Erişimi Engelleme’ kararı vermişti.



TANIMIYORMUŞ

Haberde; Mehmet Necati Seyidoğlu, Osman Göktaş, Ali Beyaz, Muhammer Beyaz, Nizamettin Beyaz, Mustafa Özgür Beyaz, Onur Beyaz, Orkun Beyaz, Seyfi Beyaz, İlker Keleş, Sönmez Aydın, Orhan Tıraşoğlu ve Yalçın Gül’ün ev ve işyerlerinin FETÖ kapsamında arandığı, bu isimlerden bazılarının Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ortaklıkları bulunduğu yer alıyordu. Buna mukabil İmamoğlu yaptığı açıklamada, seneler önce bir tanesiyle kısa süreli iş yaptığını ifade etmiş ve diğerlerini tanımadığını söylemişti.

PARK TERAS AVM’NİN ORTAKLARI KİM?

Atatürk Bulvarı ile Anadolu Caddesi’nin kesiştiği noktaya (Balıkçı Kenan’ın karşısı) yapılan Park Teras AVM’nin öncelikle dere yatağında olduğunu belirtelim. Bu binanın ortakları iki şirket olarak görünüyor. Birisi; Seyfi Beyaz’ın yönetim kurulu başkanı,Muzaffer Beyaz’ın yönetim kurulu başkan yardımcısı, Ahmet Beyaz’ın da yönetim kurulu üyesi olduğu Beyaz İnşaat Petrol Ürünleri Turizm Sanayi ve Ticaret AŞ. Diğeri ise; Tuncay Yılmaz’ın yönetim kurulu başkanı olduğu SSB Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret AŞ.  

SSB GAYRİMENKUL SANAYİ VE TİCARET AŞ’NİN SAHİBİ KİM? ADRESİ NERESİ?

SSB Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret AŞ tek kişi tarafından kurulmuş bir anonim şirketi. İstanbul Ticaret Odası (İTO) kayıtlarında AŞ’lerin yönetim kurulu üyeleri görünür fakat ortakların isimleri yazmaz. 11 Mayıs 2016 tarihli, 9073 sayılı TürkiyeTicaret Sicili Gazetesi’nin 1377. sayfasında SSB Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret AŞ’nin 100 bin TL sermayeyle kurulduğu, her biri 2500 TL değerinde 40 paya ayrıldığı ve Ekrem İmamoğlu’nun dörtte birini tescilden önce ödediği, kalanı da 24 ay içinde ödeyeceği yazmakta. Yani şirketin kurucusu ve sahibi Ekrem İmamoğlu. Tuncay Yılmaz ise yönetim kurulu başkanı. Şirketin adresi de Ekrem İmamoğlu’nun inşa ettiği ve diğer şirketinin de resmi adresi olan; Adnan Kahveci Mahallesi Çalışlar CaddesiMidpoint Apartmanı olarak tescil edilmiş.

YÖNETİM KURULU BAŞKANINI TANIMIYOR AMA YARDIMCISIYLA KANKA!

Yani Ekrem İmamoğlu; FETÖ kapsamında ev ve iş yeri aranan Park Teras AVM’deki ortağı Seyfi Beyaz’ı tanımadığını ve kendisiyle ortak olmadığını iddia ediyor. Buna mukabil aynı İmamoğlu, Seyfi Beyaz’ın şirketteki yardımcısı Muzaffer Beyaz ile adeta kan kardeş gibi. Geçen sene bu zamanlarda birlikte İspanya’da maç izleyip (muhtemelen) Arda Turan’ın evinde samimi pozlar vermişlerdi. FETÖ kapsamında ev ve iş yerlerinde arama yapılan müteahhitlerden sadece bir tanesiyle seneler önce ufak bir iş yaptığını söyleyen İmamoğlu, büyüklü küçüklü 35 adet dükkan bulunan, yaklaşık 21 bin m2 inşaat alanı olan dere yatağına yapılmış Park Teras AVM’deki ortaklığını ve Muzaffer Beyaz ile olan samimiyetini nasıl açıklayacak?


Ekrem İmamoğlu ile Seyfi Beyaz’ın ortak oldukları Park Teras AVM’nin daha iyi çalışması için yapılmakta olan alt geçidi hangi firmalar üstlendi? Alt geçiti bedava yapan firmaların yöneticileri kimler? Beylikdüzü Belediyesi’nin ortağı olduğu Vira İstanbul projesinin diğer ortakları kimler? 100 dönüm arazi üzerine kurulmakta olanVira İstanbul projesinde ihaleyi alan inşaat şirketine kıyak yapıldı mı? Beycity isimli binaya nasıl iskan verildi? İmar fazlasını rapor etmeyen müfettişlerin FETÖ ile bağlantıları var mıydı? Beycity isimli binanın arsa ortaklarından Ekrem İmamoğlu bir günde nasıl iskan çıkardı? Binanın ortakları kimler?


beylikdüzü gnl tabela

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV