banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Ekrem İmamoğlu Vatandaştan Kaçıyor!

Beylikdüzü'nde Atrium Park 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı olarak açıldı! Ekrem İmamoğlu Ağaç ve yeşil alan katliamı yaptığı park'ın ismini değiştirmiş oldu.

06 Eylül 2016 Salı 02:11
Ekrem İmamoğlu Vatandaştan Kaçıyor!
banner321
Ekrem İmamoğlu Vatandaştan Kaçıyor!

Beylikdüzü'nde Atrium Park 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı olarak açıldı! Ekrem İmamoğlu Ağaç ve yeşil alan katliamı yaptığı park'ın ismini değiştirmiş oldu.

Beylikdüzü Belediyesi Eylül Ayı Meclisi, Büyükşehir Mahallesi’ndeki Atrium Parkı’nın isminin “15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı” olarak değiştirilmesi için karar aldı. Meclise 10. Gündem Maddesi olarak sunulan bu konu oy birliği ile kabul edildi. 1. Oturumun sona ermesinden sonra park alanına geçen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı’nın açılışını yaptı.

30 Ağustos 2016 tarihinde Beylikdüzü'nde yeşil alan katliamı Başlığı ile verdiğimiz haberin etkileri sürerken Atrium Parkın ismi değişti.Beylikdüzü Platformu öncülüğünde halkın tepkisi ile yeşil alan katliamı durduruldu. Olay günü sonrası vatandaşlar ve platform üyeleri olay yerinde nöbet tutmaya başladırlar.

Vatandaşın Tepkisi Sürüyor!

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı açılışı sonrası parkın heryerini gezen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yeşil alan katliamı yapılan yerde bekleyen vatandaşları görünce hızlı adımlarla parkı terk etmesine vatandaş tepkisini gösterdi.

Vatandaş 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini düşünüyorsan 22 Şehidimizin olduğu gün burda Konser yapmazdı diyerek eleştirdi.

Vatandaşın tepkisi ve Ekrem İmamoğlu'nun hızla uzaklaştığı park görüntüleri Büyük Haber Farkı ile sizlerle..





Ekrem İmamoğlu Kendi Sordu Kendi Terledi!


Ekrem İmamoğlu'na Vatandaş Soruyor!



Ekrem imamoğlu'na vatandaş isyan etti




Beylikdüzü'nde yeşil alan katliamı



Beylikdüzü Belediyesi Yalan mı Söyledi!



Ekrem İmamoğlu Taciz Altında Ezildi!

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV