banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Ekrem İmamoğluna Yargıdan Tokat Gibi Karar!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Yargıdan Tokat Gibi Karar Basın Özgürlüğü ve Doğru Gazetecilik Tescillendi.

06 Ocak 2017 Cuma 18:49
Ekrem İmamoğluna Yargıdan Tokat Gibi Karar!
banner321
Ekrem İmamoğluna Yargıdan Tokat Gibi Karar!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Yargıdan Tokat Gibi Karar Basın Özgürlüğü ve Doğru Gazetecilik Tescillendi.

İstanbul’da İşadamlarına FETÖ Operasyonu başlıklı 14.12.2016 Tarihinde yayınlanan haberle birlikte Ekrem İmamoğlu 70 adet siteye erişim yasağı kararı aldığını duyurarak "Burunlarından fitil fitil getireceğim!" diyerek TEHDİTLER savurmuştu.

Büyükçekmece 2.sulh Ceza Mahkmesinin 2016/5777 D.İş Sayılı kararı. Büyükçekmece 3.Sulh Ceza Hakimliği'nin 2016/738 D.İş kararı ile bozuldu ve halkın haber alma özgürlüğü kapsamında Basın Özgürlüğü kazanmış oldu.



Haber Yayında

İstanbul’da İşadamlarına FETÖ Operasyonu
http://www.sabah.com.tr/gundem/2016/12/14/istanbulda-isadamlarina-feto-operasyonu

Burunlarından fitil fitil getireceğim!

Haberi Yapan Sabah Gazetesi Muhabiri Dilek Yaman ve Sabah gazetesi ve diğer medya kurumlarına tehditler savuran CHP'li Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Beylikdüzü CHP'li Encümen Üyeleri bazı muhtarlar tehditler savurarak Ekrem İmamoğlu yalnız değildir diyerek gazetecilere tehditler savurmuşlardı.

Gazeteci Dilek Yaman'ın twitter profiline bazı trol hesaplar tarafından densiz yorumlar yapılmıştı. Bu kararla Gazetecilik ve Basın Özgürlüğü kazanmış oldu.

Büyük Haber olarak bizde yayın kararına itirazımızı yaparak tescillenen bu haberlerin gerçek ve doğruyu yansıtan haberler olduğunu kamu oyu ile paylaşmaya devam edeceğiz.





Haberin Metni

İstanbul’da İşadamlarına FETÖ Operasyonu

İstanbul’da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında aralarında Beylikdüzü’nün CHP’li Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun iş ortakları Beyazlar Grup ve Beyaz İnşaat sahiplerinin bulunduğu mütevelli işadamlarına yönelik operasyon yapılıyor. Mali Şube Müdürlüğü ekipleri, iş adamlarının konutlarında ve şirket merkezlerinde arama çalışmalarına başladı.

İstanbul Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından Beylikdüzü'nün CHP'li Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun iş ortakları Beyazlar Grup ve Beyaz İnşaat sahiplerinin bulunduğu mütevelli işadamlarına yönelik operasyon yapılıyor. FETÖ Terör örgütünün mütevelli işadamları grubunda yer aldığı gerekçesiyle tutuklanan Seyidoğlu Tatlıcılık şirketi ortaklarından Serdar Seyidoğlu'nun akrabaları, şirketin genel müdürü Mehmet Necati Seyidoğlu, Keleş İnşaat ile Gül inşaat ortakları İlker Keleş ve Yalçın Gül'ün konutlarında ve şirket merkezlerinde arama yapılıyor.

CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI İNCELEME ALTINDA

Beylikdüzü'nün CHP'li Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında İçişleri Bakanlığı'nca, imar planına aykırı davranmak, usulsüz karar almak ve gasp suçları kapsamında soruşturma izni verilmişti. Verilen izin ardından Ekrem İmamoğlu hakkında "FETÖ üyeliği" kapsamında müfettişlerce inceleme başlatıldı.

İŞTE LİSTEDEKİ O İSİMLER:

Mehmet Necati Seyidoğlu

Osman Göktaş

Ali Beyaz

Muhammer Beyaz

Nizamettin Beyaz

Mustafa Özgür Beyaz

Onur Beyaz

Orkun Beyaz

Seyfi Beyaz

İlker Keleş

Sönmez Aydın

Yalçın Gül

Orhan Tıraşoğlu

Beylikdüzü Danışmanı Tescilli FETÖ'cü!

Ekrem İmamoğlu CHP'den Ayrılıyor mu?




beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV