banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Hırsızlıkları önleyemeyiz !

Senede 2 milyon TL ( 1 milyon $ ) civarında güvenliğinizi sağlayacağız diye insanlardan güvenlik için para toplayan sözde çamlıca sitesi avukatı, bir tazminat davasına verdiği cevap dilekçesinde SKANDALA sebep oldu..

22 Kasım 2015 Pazar 16:35
Hırsızlıkları önleyemeyiz !
banner321

Hırsızlıkları önleyemeyiz !

Senede 2 milyon TL ( 1 milyon $ ) civarında güvenliğinizi sağlayacağız diye insanlardan güvenlik için para toplayan sözde çamlıca sitesi avukatı, bir tazminat davasına verdiği cevap dilekçesinde SKANDALA sebep oldu..

İstanbul Büyükçekmece İlçesi Alkent 2000 Mahallesi’nde, kendine çamlıca sitesi diyen 9-10 kişilik yönetim hakkında, Dilfeza Sokak da evi 2014 yılı içinde 3 defa soyulan işadamı Kadir Uludüz. Bakırköy 1.Tüketici Mahkemesinde 2014/ 1314 E. 9 bin maddi, 100 bin TL manevi toplam 109 bin TL tazminat davası açtı.

Av. Yusuf Murat Söylemez’in dava dilekçesine cevap yazan, sözde çamlıca sitesi avukatı, Poyraz Yağan 7 sayfalık skandala neden olan, pek çok yerinde mahalle sakini Dursun Boran’a iftira atarak dlekçenin 5. Sayfasında şöyle yazdı :

“ Kişilerin özgürce girip çıktıkları büyük bir alanın ve kişilerin saklanabileceği ormanın olduğu, bir sitenin güvenliğinden bütün hırsızlık olaylarını engellemesini beklemek hakkaniyete aykırı.
Bu kadar büyük bir alanın girişleri hukuken kontrol altına alınamazken, sitede yaşanan tüm hırsızlıkların istisnasız engellenmesini beklemek , müvekil siteden imkansızı beklemek demektir”

NEDEN SENEDE 2 MİLYON TL ÇETİN GÜVENLİĞE PARA ÖDÜYORSUNUZ?

Bu cevapla, sözde site ev başı ayda 2 bin TL ( bin dolar civarı) senede 24 bin TL 11 bin $ toplamda 6 milyon TL aidatı neden topluyor? Ben hırsızlıkları önleyemem diyen bir sözde oluşum. Neden insanları güvenlikli yerde oturuyorlarmış gibi gösteriyor?

Madem hırsızlıkları önlemeyi beklemek siteden imkansızı istemek ! Derhal yönetim kendini fes etsin. İnsanlarda artık soygun gibi, asgari ücretin 2 katı aidat ödemesinler. İnsanlara aidat makbuzu göndermeyin. Ödemeyenleri icra takipleri ve alacak davaları ile TEHDİT ETMEYİN..
Av. Yağan, dilekçenin 6. Sayfası 7. Satırında ise “ site güvenliğinin, siteye her gireni takip etmesinin mümkün değil “ Davacı Kadir Uludüz’ün. Çalınan tabancası kolay bir eşya. Güvenliğin dikkatini çekmesi mümkün değil. Böyle bir tabancası olduğuna dair belgede dosyaya sunulmamış. Hırsızlıkların önüne geçilmesi imkansızdır. Davacının talepleri haksızdır !

DURSUN BORAN KAMUYA TERK YOLLARIN GİRİŞİNDE BARİYERLERİ KALDIRDI.

HIRSIZ KADİR ULUDÜZ POLİS

Av. Yağan, dilekçenin 5. Sayfasında mahalle sakini Gazeteci Dursun Boran’ı suçlarken. Boran’ın kanunsuzlukla mücadele ettiğini itiraf etti.

“ Dursun Boran kat maliki, kötü niyetli ihbarlarıyla KAMUYA TERK EDİLMİŞ yollarda güvenlik bariyerlerini kaldırtarak. Güvenlik zafiyeti yaratarak ve diğer kişilere zarar vermiştir “

Bu suçlamaya cevap veren Boran şöyle dedi :

“ Bir kişi nasıl ki hem avukat, hem hakim olamaz. Bir yerde hem site hem mahalle olmaz. Avukat hakkında çok sayıda suç duyurusu yapıp, tazminat davaları açtığım biri. Bana karşı husumet içinde. Aklı sıra beni, mahallede güvenlik zafiyetinin sorumlusu gibi göstermiş. Bunun dava ile ne ilgisi var?
Ne diyor “KAMUYA TERK EDİLMİŞ yollarda güvenlik bariyerlerini kaldırttı. “ Demek ben kanunsuzluğu, suçu ihbar etmişim. Kamu düzenini sağlamışım. O avukat dahi ben, mahalle giriş çıkışlarında devlet yolundaki bariyerleri kaldırmasaydım. O mahalleye giremezdi. Kamu yolunu kullanamazdı. Şimdi ayda 7-8 bin TL maaş ( vekalet ücreti ) aldığı sözde siteye avukatlık yaptığı için, o yollardan elini kolunu sallayarak girip çıkıyor.

‘ Anayasa Kanun önünde eşitlik Madde 10 – Herkes, dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasi düşünce, felsefi inanç, din, mezhep ve benzeri sebeplerle ayırım gözetilmeksizin kanun önünde eşittir.

Kadınlar ve erkekler eşit haklara sahiptir. Devlet, bu eşitliğin yaşama geçmesini sağlamakla yükümlüdür. Bu maksatla alınacak tedbirler eşitlik ilkesine aykırı Hiçbir kişiye, aileye, zümreye veya sınıfa imtiyaz tanınamaz. Devlet organları ve idare makamları bütün işlemlerinde, kanun önünde eşitlik ilkesine uygun olarak hareket etmek zorundadırlar.’ diyor.

Dava konusu yer Alket 2000 Mahallesi. Alkent 2000 sitesi ismiyle 1987 de 7 Tepe ve Çamlıca diye 2 kısımdan oluşan bir yerleşim yeri iken B.Çekmece Belediye Meclisinin 24.10.2000 gün ve 9 sayılı kararıyla MAHALLE yapıldı. 3 Haziran 2001 Pazar yapılan seçimle bu işlem tamamlandı. Mahalle muhtarı seçildi.

Böylece site yönetimi, yönetim planı, işletme projesi tüm yönleriyle hükümsüz kaldı. İnsanlar devlet hizmetinin daha iyi alınması, gereksiz harcamalardan kurtulmak, kaliteli ve ekonomik hayat için Mahalle olmaya karar vermişler. Ben ve ailem Mahalleye Mart 2003 de taşındık. Mahalle olduktan 3 sene sonra.

Bağımsız parsel üzerine kurulu 2 katlı vilların elektrik, su, doğalgaz saatleri, bahcıvanları bağımsız . Çöpleri Belediyenin toplamasına, asayişi Polisin sağlamasına, kamuya terk sokakları Bedaş ın ücretsiz aydınlatmasına ( aydınlatmak zorunda olmasına rağmen ) ben ve diğer yüzlerce kişiden site yönetimi olarak her ay aidat diye 2 bin TL senede 24 bin TL aidat adı altında zorla para topluyorlar.

Senede toplanan para 5 milyon TL civarında. Bir yer hem site , hem mahalle olur mu? Bir yol ya özel mülktür, ya kamu malıdır. Demek Dursun Boran , doğru iş yapmış. Devlet yolnu tecavüzden kurtarmış. Avukatta bunu yazılı ikrar etmiş.

Anayasa’nın Kişinin dokunulmazlığı, maddi ve manevi varlığı Madde 17 – Herkes, yaşama, maddi ve manevi varlığını koruma ve geliştirme hakkına sahiptir. Kimseye işkence ve eziyet yapılamaz; kimse insan haysiyetiyle bağdaşmayan bir cezaya veya muameleye tabi tutulamaz.

Anayasanın Yerleşme ve seyahat hürriyeti Madde 23 – Herkes, yerleşme ve seyahat hürriyetine sahiptir. Yerleşme hürriyeti, suç işlenmesini önlemek, sosyal ve ekonomik gelişmeyi sağlamak, sağlıklı ve düzenli kentleşmeyi gerçekleştirmek ve kamu mallarını korumakla görevlidir. Benim kanunlara uyuyorum. Herkesinde uymasını bekliyorum.

HIRSIZLIĞI ÖNLEYEMEYİZ TÜKETİCİ MAH DİLEKÇE POYRAZ YAĞAN SY 5

Resimde skandal açıklamalara neden olan Av. Poyraz Yağan ve cevap dilekçesi görülüyor.


seo, web tasarım, seo yazılım,

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 3 yorum mevcut

    • Aytaç Sahil 8 yıl önce yorumlandı

      mahalleye izni adı rüşvet operasyonuna karışan vali muammer güler verdi. o izinde şaibeli.
      neden karakol yapılmaz da özel güvenlik izni verilir ? kimin cebine kaç milyon dolar girdi
      organize suç bu

    • Volkan Kalkan istanbul 8 yıl önce yorumlandı

      o zaman neden zorla ayda 2 bin tl asgari ücretin 2 katı haraç gibi aidat topluyorsunuz her evden?
      senede 3 milyon $ aidat topla. sonra sorry ,hırsızlığı önleyemeyiz de.
      o milyon dolarları iade edin

    • Dr. Oktay Onaran 8 yıl önce yorumlandı

      tck madde 157 - (1) hileli davranışlarla bir kimseyi aldatıp, onun veya başkasının zararına olarak, kendisine veya başkasına bir yarar sağlayan kişiye bir yıldan beş yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adlî para cezası verilir.

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV