banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
18 Nisan 2024 Perşembe

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Topbaş Hasan Akgün'ü yalanladı

Büyükşehir : Alkent 2000 Mahallesi tüm yolları kamuya terktir. CHP li B.Çekmece Belediyesinin göz yumması ile, onlarca cadde ve sokağa bariyer konmasının suç olduğu ortaya çıktı.

18 Kasım 2015 Çarşamba 13:02
Topbaş  Hasan Akgün'ü yalanladı
banner265
Topbaş  Hasan Akgün'ü yalanladı

Büyükşehir : Alkent 2000 Mahallesi tüm yolları kamuya terktir.

CHP li B.Çekmece Belediyesinin göz yumması ile, onlarca cadde ve sokağa bariyer konmasının suç olduğu ortaya çıktı.

Bir mahkemenin talebi ile görüş ve belge sunan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş verdiği o cevapda bakın ne diyor :

 " Alkent 2000 Mahallesi meri 13.06.2003 tastikli, 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Büyükşehir Göl Havzası Nazım ve Uygulama İmar Planı dahilinde kalmakta, MAHALLENİN içinden geçen söz konusu planlarda, tanımlanan 15 m., 10 m., ve 7 m. Genişliğinde İmar Yolları vardır.

Büyükçekmece İlçesi geneli ve Alkent 2000 Mahallesi sınırları içerisinde aralarında
" Dilfeza Sokağı" nın da bulunduğu tüm yol isimlendirmelerinde; B.Çekmece Belediyesi ile ortak hareket edilmiş, yolların isim ve aksları Büyükçekmece Belediye Başkanlığıyla birlikte belirlenmiş olup. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinin 12.05.2011 tarih ve 1132 sayılı Kararıyla uygun görülmüş ve 01.06.2011 de Valilik Makamınca onaylanmıştır.

Aralarında Dilfeza Sokağında bulunduğu Alkent 2000 Mahallesi sınırları içerisindeki tüm yolların isim listesi, bu alana ait imar planı ve haritalar yazımız ekindedir. "
Bilgilerinize sunulur.  09.11.2015

Gökhan Yılmaz
Belediye Başkanı a.
İmar ve Şehircilik Daire Başkanı

Yani;

1- İstanbul Ak Parti'li Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Kadir Topbaş adına, Dursun Boran'ın talebiyle mahkemeye verilen bu resmi cevap ile bariyer konan tüm yollar, KAMU MALI. B.Çekmece'nin CHP li Belediye Başkanı Hasan Akgün, büyük menfaatlar karşılığı 2010 dan beri bu devlet yollarının gasp edilmesine, halka kapatılmasına göz yummuş.. Başka izahı yok ! Ya İhmal var ! Ya Menfaat !

2- Büyükşehir İmar Şehircilik Daire başkanlığında tüm kadastral harita ve paftalar var. ( Mülkiyet Paftaları ) Bir yerin parsel, ada, pafta bilgisi yoksa bu yer kamuya ait demektir. Peki Büyükşehir'in bu işgaldan haberinin olmaması mümkün değil. B.Şehir neden suça ortak oldu. Yetkisini kullanıp, sokaklara konan bariyerleri kırıp atmadı ? B.Çekmece Ak Parti'li meclis üyeleri neden bu kanunsuzluğu önlemedi?

3- B.Çekmece Belediye Başkanı Akgün, yalan beyanda bulunup. bariyer konan cadde/ sokakların kamuya terk edilmediğini söylüyor. Kamuya terk edilmediyse bu sokaklarda nasıl Kat Mülkiyetine geçilmiş ? Nasıl, Milyon dolarlık evlere İmar izni alınmış ? DEMEK, TÜM SOKAKLAR KAMUYA TERK EDİLMİŞ !!

4- Yapı ruhsatı alınabilmesi için, tüm yolların kamuya terki kanuni zorunluluktur !
Şimdi kim kime ne verdi ki ? Bu sokaklarda kurtarılmış bölge yaratıldı. Bariyerler ile kamu yolları halkın özgürce kullanımına kapatıldı ?
Bunu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na maille sorduk cevabı geliyor.

Resimde , Büyükşehir'in Alkent 2000 Mahallesi tüm yolları kamu malıdır yazan belgesi görülüyor.






Hakim Beykonakları'nda keşif yaptı!

seo, web tasarım, seo yazılım,


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 2 yorum mevcut

    • Mustafa timur 8 yıl önce yorumlandı

      alkent mahallesine tüm rezilliklerin.kanunsuzlukların anası hasan akgün. neden ,ne büyük rant var ki. bu kadar pis iş bitmiyor
      özel kalem müdürü kurşunlandı, 2 başkan yardımcısı rüşvet almaktan tutuklandı. kendi nasıl yırttı.
      cemaat polisleri fatih üniversitesi rektörünün ricasıyla göz altına almadı karşılığında üniversiteye yeni imar izni verdi iddialarını herkes biliyor

    • Cebrail Bayar 8 yıl önce yorumlandı

      Bu Dursun Boran dan her Mahalleye ,siteye bir tane lazım

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV