banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
16 Nisan 2024 Salı

Başkan Erdoğan Katar Emiri ile telefonda görüştü

Neon Tabela Elektrik Tasarrufu!

Reklamcılık sektöründe genelde ticaret hanelerin iş yerlerinin tabela seçimi esnasında tasarrufu düşündükleri tabela yapılırken uygun elektrik tasarruflu olmasını düşündükleri gerçeği ekonomi dünyasında yaşadığımız için çok önemli bir durum arz ediyor.

19 Ağustos 2020 Çarşamba 19:21
Neon Tabela Elektrik Tasarrufu!
banner229
Neon Tabela Elektrik Tasarrufu!

Reklamcılık sektöründe genelde ticaret hanelerin iş yerlerinin tabela seçimi esnasında tasarrufu düşündükleri tabela yapılırken uygun elektrik tasarruflu olmasını düşündükleri gerçeği ekonomi dünyasında yaşadığımız için çok önemli bir durum arz ediyor.

Neon Tabelalar zaman içerisinde reklamcılık sektöründe hak ettikleri yeri buluyor seçkin neon seçenekleri ile müşterilerin görmek istediği art, grafik çalışmalarının birleşimi ile eşsiz güzellikte ışıl ışıl neonlar mekanların tercih ettiği görsel sunumu tabela sektöründe neon tabela ile birlikte sunuyor.

Neon Tabela Elektrik Tasarufunda öncü

Neon Tabela kısaltması mA olan, amperin binde biri değerinde elektrik akımı yeğinlik ölçüsü birimi ile çekim yapmaktadır buda elektrik tasarrufu yapmasında gözde bir tabela olmada ona öncü bir özellik katıyor.

Neon Nedir?

Doğada dağılmış olarak ve çok küçük yüzdelerde, yalnızca atmosferde değil, aynı zamanda yeraltından çıkan doğal gazların bileşiminde de bulunur. Kuru havanın, hacim olarak %0.0018'ini oluşturur. Renksiz bir gazdır. Molekülünde tek atom bulunması ve en dış yörüngesinin 8 elektron içermesi nedeniyle çok kararlı bir yapıya sahip olan neon, kimyasal bağlar ve bileşikler oluşturmaz. Değerliliği sıfırdır. Ticari amaçla, sıvılaştırılmış havadan ayrıştırılır. Çoğunlukla aydınlatmada kullanılır. Neon gazı içeren bir tüpte düşük basınç altında oluşturulan elektrik dolaşımı, parlak turuncu bir ışığın salınmasına neden olur. Neon gazı aydınlatma ve reklam sektörüne yönelik tamamen el işçiliği ile şekillendirilen cam tüplerin doldurulmasında kullanılır. Cam tüplerinin, uzunlukları büyük, çapları küçük olup, yüksek gerilimle beslenirler.

Genel olarak bar, restoran, eğlence merkezleri gibi yerler için oldukça uygundur. Neon tabela yapımı, diğer çalışmalara nazaran daha fazla dikkat edilmesi gereken, ince işçilik isteyen yapıda oldukları için bu alanda profesyonel olmuş kişiler tarafından icra edilmelidir. Neon Tabela Sistemleri Neon, Periyodik tablonun 8-A grubunda yer alan soy gazdır. Doğada dağılmış olarak ve çok küçük yüzdelerde, yalnızca atmosferde değil, aynı zamanda yeraltından çıkan doğal gazların birleşiminde de bulunur. Kuru havanın, hacim olarak %0,0018′ ini oluşturur. Renksiz bir gazdır. Molekülünde tek atom bulunması ve en dış yörüngesinin 8 elektron içermesi nedeni ile çok kararlı bir yapıya sahip olan neon, kimyasal bağlar ve birleşikler oluşturmaz. Değerliliği sıfırdır. Ticari amaçla sıvılaştırılmış havadan ayrıştırılır Çoğunlukla aydınlatmada kullanılır.

Neon reklam, neon aydınlatma, neon tabela fiyatları, neon art, neon grafik, neon şekiller, neon çizimler, neon reklam, neon reklamlar için lütfen Uygun Fiyatlı Neon Tabela İçin bizimle İletişime Geçiniz.

Neon Dünyası; Yurt içi ve yurt dışı kurumsal firmaların seri neon panolarını üretiyoruz. Neon imalatının ilk aşaması neon tasarımından neon cam tozlanması, neon cam bükümü, neon cam elektrot takımı, neon cam üretiminden, neon montaj ve sevkiyat için ambalajlama hizmeti sunuyoruz.

Neon Cam

"Neon tabela ve neon pano" imalatı her aşaması ile bir proses zinciridir. Neon cam tüplerin içinde ki hava ve partiküllerin en iyi şekilde vakumlanarak neon cam tüpün içinin saflaştırılması, neon cam tüp içinde ki elektrik dolaşımının sağlıklı olması için gereklidir.

Neon Dünyası'na ulaşarak neon yazılar, dekoratif neon logo çalışmalar, dış mekan neon tabelalar, hazır neon tabelalar, hazır neon yazılar, neon aydınlatmalar, neon desenler, neon duvar yazıları, neon gece lambaları, neon tabela malzemeleri, neon motifler, neon panolar, neon reklam tabelaları, sanatsal neon çalışmalar, neon tabela fiyatları, neon tabelalar, neon yazı fiyatları konularında Neon Dünyası İstanbul dan bilgi alabilir, neon yazı, neon pano, neon tabela, neon aydınlatma, neon sign, neon art, neon light ürünleri ve sanatsal neon çalışmaları ile ilgili Neon Dünyası İstanbul Beylikdüzü adresinden sipariş verebilirsiniz.

Neon gazı cam tüp içindeki elektrik dolaşımı ile parlak kırmızımsı turuncu bir renk verirken argon gazı ise mavimsi renkte bir ışık salınmasını sağlamaktadır. Neon cam tüplerin ilaçlanıp, boya tozları ile tozlanarak cam tüpe neon yada argon gazı doldurulması ile farklı renklerde ışık elde edilir.

Cam tüplere doldurulacak neon ve argon gazlarının belirli miktarlarla neon cama doldurulması, neon camın belirli sürelerle belirli ısılarla ısıtılması suretiyle neon cama doldurulan gazın neon cam tüp içinde iyice dağılmasının sağlanması gereklidir.

Neon İmalatı yapılan neon cam tüpün neon montajının sağlıklı şekilde yapılması ve zemine doğru şekilde sabitlenmesi, neon cam tüpün uç kısımlarında bulunan neon elektrotların ve kullanılan neon kabloların elektrik atlamalarına neden olmayacak şekilde izole edilmesi, kullanılan neon cam tüpün çapı ve neon boyuna uygun neon transformatörlerin doğru seçilmesi de neon tabela imalatı yapılan neon cam tüplerin uzun ömürlü ve sağlıklı çalışması için gereklidir.

Neden neon aydınlatma?

Neon aydınlatma sistemlerinin özellikle son günlerde mimarlar, tasarımcılar ve reklam sektörü tarafından tercih edilmesinin nedeni yüksek parlaklığı, zengin renk seçenekleri, kazandırdığı enerji tasarrufu ve flüoresan ampul’e oranla 3 kat daha fazla ömür’e sahip olmasıdır.


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV