banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
30 Nisan 2024 Salı

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

GAZETELER KAPATILSIN

05 Kasım 2016, 01:11
GAZETELER KAPATILSIN


GAZETELER KAPATILSIN


Mobbing diyoruz her defasında ama hemen Mobbing dendiğinde bazı siyasetçiler kör oluyor! Siyaset ve siyasetçiler hepsi aynı kefede iş mobbing olunca.

AK Parti = CHP = MHP = HDP yani meclis içinde olan her oluşum Mobbing konusunda mükemmeller. Basın ise kukla yerine konmaya çalışılıyor. Gazetelere baskın oluncada bazı siyasi gruplar hemen gövde gösterisi yapıyor.

Şöyle düşünelim Aynı Baskınları ise tüm siyasi partiler aslında yerel bazda küçük medya ve gezete gruplarına hergün yapıyorlar.

Yerel medyanın gücü haberin ulusala çıkış kaynağıdır.Yerel bazda medya mensupları olmasa Habercilik adına anca basın danışmanlarının hazırladıkları bültenleri haber diye görür duyarız.Sosyal medya ilede birlikte yerel bazda haberciliğin daha ulaşılır hale koyuyor.Bu da siyasetçilerin canını sıkıyor...

Bir bakmışsınız baskıcı siyasiler ve şakşakçıları kendi yandaş gazetelerine yapılan baskını kınıyorlar hukuk yok diyorlar.Peki bu arkadaşlar sosyal ağlarda yerel medyaya utanmadan dil uzatıp haberleri okumadan manşetleri değerlendirmek kaydı ile duyarsız vatandaş oluyorlar.Kısacası bu olaylar aslında Timsah gözyaşları olarak değerlendirilen olaylar..

Söyledikleri ayrı yaptıkları ayrı ikilemler o kadar fazla ki baktığınızda filmin sonu net belli oluyor aslında.Gerçek Gazeteciler her zaman işlerini yapmaya devam ediyorlar birşekilde.Birde şakşakçı ve Başkancı gazeteciler oluyor her kişiye başkanım diye tekmil çekerek  selam verenleride görüyoruz.Hatta işin daha komik yanı herkes bir yerin başkanı kartvizitler havada uçuyor...

Gazeteler Kapatılsın başlığı gazetecileri ürkütebilir fakat bu gazeteler kapatılsın sözü Kanunlara aykırı Terör örgütlerine ve yandaşlarına destek verenleri kapsasın tabiki.

Düşünce özgürlüğü, fikir özgürlüğü olsun. Hatta aynı şekilde siyasi partilerde kapatılsın. Siyasilerin hepsinin dokunulmazlıkları kalksın ve bağımsız yargıya hesap versinler.

"2016 yılı bize neleri gösterdi Hukuk içine sızmış hainleri, siyasi partilerin içindeki hainleri, gazeteclerin içine sızmış hainleri çok net gösterdi."

Kısacası 2004 yılından beri yazdığım her yazımdaki gerçeklik gibi biz gerçek gazetecilere mobing hergün heran yapılıyor.Bölgemizde bu mobingleri gören saygı duyan okurlarımız hergün haber sitemizi paylaşıp tavsiye ederek bizlere okur anlamında okuyucuya gerçek okurlara ulaşmamızı sağlıyorlar.Paylaşılan her haber bizim medya gücümüzün etkisi oluyor.Bölgede haberlerin çıkış noktası olabiliyoruz bu da bizi gazeteci olarak onure ediyor.

Bence bir gazetecinin aldığı en büyük ödül yaptığı haberin ulaştığı kitleyi bilinçlendirmesidir. Yolsuzluklara , haksızlıklara, tacizlere, tecevüzlere geçit vermeden kamuyu bilgilendirmek bizlerin görevi kafasını kuma gömerek sadece reklam kaygısı ile yayın yapan gazete ve internet haber siteleri sadece kendi yandaşlarına hitap etmeye devam ederlerken.Biz ve bizim gibi habercilerde sokaklarda helal olsun sizden okuduk, sizler olmasanız bizlerin ruhu bile duymaz denilerek onure olmaya devam ediyorlar.

Gazeteci olarak kalemini satmayan, Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına göre yayın yapan tüm meslektaşlarımı bu onurlu duruşları için kutluyorum.

Hafta sonunuz mutlu huzurlu olsun haberleriniz bol olsun...


                                                                             Adnan EREN



Mobing nedir : Mobbing, bir grup insanın, bir kimseye veya başka bir gruba sosyal kabadayılık yapması.
Latince kökenli sözcük; psikolojik şiddet, baskı, kuşatma, taciz, rahatsız etme veya sıkıntı vermek anlamlarına gelir. En iyi ifade eden anlamıyla yıldırma veya iş yerinde psikolojik terör anlamlarıdır. Özellikle hiyerarşik yapılanmış gruplarda ve kontrolün zayıf olduğu örgütlerde, gücü elinde bulunduran kişinin ya da grubun, diğerlerine psikolojik yollardan, uzun süreli sistematik baskı uygulamasıdır. Son dönemde sosyoloji ve hukuk başta olmak üzere çeşitli alanlarda disiplinler arası çalışılan bir konu haline gelmiştir.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV