banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

KPSS şartsız kamuda istihdam imkanı

KPSS şartı olmadan 1.121 kişinin ataması yapılacak.

11 Mayıs 2022 Çarşamba 14:46
KPSS şartsız kamuda istihdam imkanı
banner311
KPSS şartsız kamuda istihdam imkanı

Kamuda çalışmak isteyenleri ilgilendiriyor. KPSS şartı olmadan 1.121 kişinin ataması yapılacak. Detaylar bakanlık tarafından açıklandı. Memur adaylarının heyecanla beklediği atamalar 17 Mayıs'ta noter huzurunda gerçekleştirilecek. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının bakım ve korumasında yetişen 1.121 gencin kamu kurum ve kuruluşlarına ataması yapılacak.
Devlet korumasında yetişen gençler, Sosyal Hizmetler Kanunu kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında eğitim durumlarına uygun kadrolarda istihdam edilecek.
Tercih işlemlerini 27 Nisan’da tamamlayan hak sahibi 1.121 gencin ataması 17 Mayıs Salı günü tercihleri doğrultusunda ilgili kadrolara yapılacak.

2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu ve ilgili yönetmelik uyarınca, devlet korumasında yetişmiş gençlerin kamu kurum ve kuruluşlarında istihdamı sağlanıyor. Bu amaçla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca yılda üç kez atama yapılıyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bakım ve koruma altında yetişen gençlere atanmalarından sonra da destek hizmetlerini sürdürüyor. İstihdam edilen gençlere, Bakım Sonrası Rehberlik İzleme ve Değerlendirme Birimlerindeki personel tarafından yaşadıkları sorunların çözümü konusunda destek sağlanarak, rehberlik çalışmaları yürütülüyor.

Bugüne kadar devlet korumasında yetişmiş toplam 57.528 kişinin kamuda istihdamı sağlandı.



web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV