banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
10 Mayıs 2025 Cumartesi

HER ŞEYİ AÇIKLIYORUM!

BEYLİKDÜZÜ'NDE ÖZEL KALEM KRİZİ

Beylikdüzü Belediyesinde görevli bir personel kendini ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ olarak lanse edip işlerini yaptırdı.Vatandaş da Beylikdüzü Belediyesin de müdür olan kişiye güvendik ama paramızı ödemedi dedi.

06 Ağustos 2012 Pazartesi 10:24
BEYLİKDÜZÜ'NDE ÖZEL KALEM KRİZİ
banner266
BEYLİKDÜZÜ'NDE ÖZEL KALEM KRİZİ

Beylikdüzü Belediyesinde görevli bir personel kendini ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ olarak lanse edip işlerini yaptırdı.Vatandaş da Beylikdüzü Belediyesin de müdür olan kişiye güvendik ama paramızı ödemedi dedi.

Beylikdüzü'nde Home Office olarak çalışan Marka Patent Uzmanı E.D'nin İddiaları ortalığı sarsacak.Günlerce bu şahıs ofise geldi markalarını bulduk. Avukatımla saatlerce telefonda bu kişinin markaları ile ilgili araştırma yaptık.Para çekmeye gidiyorum dedi ortalıktan kayboldu dedi.

E.D Savcılığa kişi hakkında da suç duyurusunda bulunduğunu bu yaptıklarının Kanunen suç olduğunu söyledi. Savcılık şikayeti ile birlikte Beylikdüzü Özel Kalem Müdürlüğünde Müdür olduğunu söyleyerek kendini lanse eden kişinin ne  yaptığını göreceğiz diyen E.D Kanunlar karşısında hakkımı sonuna kadar arayacağım dedi.

Büyük Haber Çok Yakında Bu İsmi Açıklıyor!

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    EN ÇOK OKUNANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV