banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
19 Nisan 2024 Cuma

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Çatalca Mübadele Müzesi Ödüle Doymuyor...

Üretken Belediye Proje Yarışmasına, Mübadele Müzesi projesiyle katılan Çatalca Belediyesi Sosyo - Ekonomik ve Kültürel Projeler kategorisinde ödül aldı. Ankara Hilton Otelde

01 Ağustos 2011 Pazartesi 23:54
Çatalca Mübadele Müzesi Ödüle Doymuyor...
banner263
Çatalca Mübadele Müzesi Ödüle Doymuyor...
Üretken Belediye Proje Yarışmasına, Mübadele Müzesi projesiyle katılan Çatalca Belediyesi Sosyo - Ekonomik ve Kültürel Projeler kategorisinde ödül aldı. Ankara Hilton Otelde düzenlenen törende İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Eski Genel Müdür Yardımcısı Hukuk Müşaviri Okay Memiş Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya ödülünü verdi.

Geçtiğimiz Haziran ayında, Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen yarışmada ödül alan “Çatalca Mübadele Müzesi” Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezi tarafından düzenlenen 2. Üretken Belediye Proje Yarışmasında, Çatalca Belediyesi Mübadele Müzesi projesiyle Sosyo - Ekonomik ve Kültürel Projeler kategorisinde dereceye girerek bir ödül daha aldı.
Çatalca Mübadele Müzesi, Avrupa 2010 Kültür Başkenti Ajansı, Lozan Mübadilleri Vakfı, Çatalca Belediyesi ortaklığı ve Ölçer Ailesinin yer tahsisi sonucu 20 Aralık 2010 günü yoğun bir katılımla Çatalca’da açılmıştı. Açıldığı günden itibaren binlerin üzerinde ziyaretçinin kapısını aşındırdığı müze halen ülkemizde yankı buluyor. Çatalca Belediyesi’nin büyük katkılarıyla hayata geçirilen Türkiye’nin ilk göç temalı müzesi “Mübadele Müzesi” yarışmalarda da ödüle doymuyor.

Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Örnek Belediyecilik Yarışmasında ödül alan Mübadele Müzesine bir ödül de Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezi’nden geldi. Yarışma, Çevre ve Altyapı Projeleri, İyi Yönetim Projeleri, Sosyo - Ekonomik ve Kültürel Projeler olmak üzere üç kategoride düzenlendi. Yarışmada, ülkemizin değişik bölgelerinden 24 Belediye, 27 Proje ile ödül alırken Çatalca Belediyesi ise Sosyo – Ekonomik ve Kültürel Projeler Kategorisinde ödül aldı. Ankara Hilton otelinde yapılan törende Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya ödülünü İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Eski Genel Müdür Yardımcısı Hukuk Müşaviri Okay Memiş verdi.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV