banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

İZLE GÖR!

07 Mart 2017, 10:39
İZLE GÖR!


İZLE GÖR!


Devlet bazen izler ve sonra bazı çakalları enseler o zamanda millet görür.Basın mensuplarıda haberleştirir işte bu süreç içerisinde neler yaşanır neler. Bazen tehditler olur bazen yıldırmalar Gazeteciler araştırdıkça da neler çıkar neler...

Bazen yıllarca beklersin izlersin, bazen aylarca beklersin bazen günler günleri kovalar ve bir bakmışsın çakallar bir yerde yakalanır. Bu süreç içerisinde çektiğin sıkıntılar birden unutulur ve huzura erersin bedelsizce sadece vatan ve millet adına kamu adına çalışıp duyurduğun için gururlanırsın bu olay en büyük hazzı verir insana.

İZLE ; evet izlemek takip etmek uzun bir süreç fakat bazen bu izlemeler büyük bir şebekenin çökertilmesi olabiliyor kimi zaman.Yıllarca PKK - DHKP-C - FETÖ - PDY yapılanmalarına hizmet edenlerin hepsini tek tek çözmek zaman alan bir durum çözülmeyen Teröristlerin çoğunluğu heleki araştırma konunsa o zaman izlediklerin bazen küt diye düşüverir.Yargı önünde hesap vermeyenler verir olur Yargı içerisinde ki terör örgütü üyeleri yavaş yavaş ayıklanmaya başlar ve İZLEmek bazen süpriz yargılanmaları getirir.

GÖR ; evet görme eylemi bazen geç gelen bir duygudur.Kimse birşey yapamaz onlar çok güçlü dendiği durumları görürsünüz. Hatta gözlerinizle satın alınan yargı mensuplarını ve Adliyelerin Avukat İmamlarını görürsünüz.
Sonra şikayetleriniz tüm haberlerinizi değerlendirir kimleri kime şikayet etmişiz diyerek körler ve sağırların bir arada olduğunu uğraştığımız çetelerin yargısal ağ bağlantıları ortaya kabak çiçeği gibi açılıverir.

İZLE GÖR ; izleyerek göreceğimiz süreçte beklemeye değer  gelişmeler herzaman olur fakat ne yazıkki yavaş yavaş olur bazı gelişmeler bazen Devlet yakalar bazende İlahi Adalet yakalar bizler sadece bekleme sürecinde izleyip görürüz yıllar sürsede beklemeler biz bu teröristlerin yakalanmalarını bitişlerini sızdıkları kurum ve kuruluşları hatta geldiği mevkileri düşünmeksizin bekleriz sabırla işte en büyük reçete bu durumda sabırla beklemek oluyor.

İZLE GÖR işte bu altın kelime yıllarca verilen mücadelenin sloganı oluverir bazende Yaradan "KÛN FE YEKÛN" der yani tüm olacakları bir kelime ile yaradan yaratır, yıkar, bazen yok eder. O herşeyi en iyi bilendir mazlumların yanında olmaya her daim devam edendir.Bu mantıkla bakmaya devam ediyor kötülerin kötülüklerini yüce yaradana havale ediyorum...

Adnan EREN

beylikdüzü gnl tabela

Beylikdüzü Tabela



web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV