banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Sizi gidi Fetöcüler sizi...

20 Mart 2017, 02:43
Sizi gidi Fetöcüler sizi...


Sizi gidi Fetöcüler sizi...


Evet aylardır FETÖ/PDY yapılanmaları operasyonları sürüp duruyor ama bitmek bilmeyen ilginç işler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Birde FETÖ/PDY Terör örgütü yapılanmasının PKK ve diğer örgüt bağlantıları var yani hangi açıdan nerden bakarsak bakalım bu yapılanmaların sonu gelmedikçe Vatanımıza, Milletimize rahat yok.

FETÖ/PDY Örgüt üyelerinin siyasi ayakları ise her an heryerden diş göstermeye başladığı günlerde birde sessiz sedasız ilerleyenler var.Avrupa ülkelerinde yaşanan gerginlikler EVET kampanyalarına karşı kurulan Avrupa ittifakları ve Fetö ve ötesi diyerek aylar önce yazdığımız bir düzüne yazı akla geliyor.

KİMİN ELİ KİMİN CEBİNDE

Şimdi bu sözcük çok derin bir ikilem siyaset içinde yapılanan FETÖ/PDY - PKK -DHKP-C ve diğer Terör örgütleri o kadar iyi organize çalışıyorlar ki hemen birinin açığı ortaya çıkacak olsa diğer yapılanma onları perdeliyor kurumlara sızanların hepsini diğer örgütlerde tanıyor çünkü amaç bir Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı her türlü yapacakları kötülükte birler yani yeterki Türkiye Cumhuriyeti zarar görsün o yüzden içimizdeki hainler o kadar çok ki yaz yaz bitmez.

Mesela bir tarikat şu bakanlığa sızmış durumda şu örgüte finans akıyor desek hemen Bakanlık iyi siz yalan söylüyorsunuz deniyor. Yargıda, Güvenlikte, Sağlıkta, Eğitimde ve diğer sektörlerde FETÖ/PDY yapılanmaları ortaya çıktıkça işin siyasi ayakları bir bir hedefleri saptırma yarışına giriyor.Sizi gidi Fetöcüler sizi saklandığınız yerlerden diğer örgüt bağlantıları ile çıkacaksınız.

FETÖ/PDY SİYASET AYAĞI EV TOPLANTILARI İLE GERİ DÖNÜYOR

Heryerde evlerde toplanıldığı servetlerin yakın olan güvenlere yedi edim teslim edildiği duyumları geziyor. Hatta yunanistan üzerinden dünya ya açılmak içinde bazı siyasetçiler ege üzerinden kurdukları bağlantılar ve çeteleri ile bu işe destekçi olmaya devam ediyorlar.

GÖZLER YALAN SÖYLEMEZ

İhanet çetelerinin ve destekçilerinin  gözlerine yansıyan korku ve Türkiye Cumhuriyeti kini gözlerine vuruyor zaten. Bazende olayları kamufle etmek adına işyerlerine bayrak asanlardan tutunda. Avrupa ülkelerinin bankalarına para taşıyanlara kadar hepsi mevcutlarını koruma derdine düşen bir yapılanmadan bahsediyoruz.

İhanetin yeri, zamanı olmaz o yüzden bir bakmışsınız kanlı eylemlerini sürdürmek için çok farklı hesaplarla satarlar bu hainler kendilerini ve Ülkemizi o yüzden çok dikkatli olmalıyız.

TEHDİTLER HAKARETLER

Tehditler Hakaretler haberlerimiz devam ettiği sürece hep geldi biz çoğu zaman sineye çektik bekledik yeri geldi yargıyı susturdular. Yeri geldi Hakimler, Savcılar, Güvenlik kuvvetleri hatta işin en uç ayak kısmı bile nemalandı bu işlerden.
Bizler sabırlıca bekledik gün ola devran döne dedik. Bu hainler çetesi para kaynakları ile yaşama devam ettikleri sürece bu ülkeye ve millete rahat yok o yüzden Allah bizleri bu Hainlerden korusun.

YARGI ve ÜSTÜNLERİN HUKUKU

FETÖ/PDY operasyonları yapıldıkça millet a nasıl olur diyor ama biz bunları yaşıyoruz dediğimizde bize deli diyende oldu. Hatta hakimlerle, savcılarla şikayetçi olsak bile tartıştık belgeler dosyalar yok edildi. SUSTUK ama an geldi İlahi adalet bunların hepsini gün yüzüne çıkarmaya yetti.

ALLAH'IN DEDİĞİ OLUR

Evet bu söz bu kadar olayın hepsinin en doğru noktası Allah görüyor, Allah biliyor, Allah yeri geldi mi cezasını veriyor...
Sanırım bana da bunları yazmak duyurmak bir görev olarak Allah'ın bahşettiği bir görev nefesimizin yettiği yere kadar kalemimizin yazdığı kadar duyurmaya devam edeceğiz.Bizle kalın esen kalın...

Adnan EREN

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV