banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
11 Mayıs 2024 Cumartesi

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

Beylikdüzü Kaymakamı Adem Ünal'a Büyük Terbiyesizlik!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 2016 - 2017 öğretim yılı açılış töreninde Kaymakam Adem Ünal'a büyük terbiyesizlik yaptı.

19 Eylül 2016 Pazartesi 22:09
Beylikdüzü Kaymakamı Adem Ünal'a Büyük Terbiyesizlik!
banner304
Beylikdüzü Kaymakamı Adem Ünal'a Büyük Terbiyesizlik!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 2016 - 2017 öğretim yılı açılış töreninde Kaymakam Adem Ünal'a büyük terbiyesizlik yaptı.

Beylikdüzü Kaymakamı Adem Ünal Yılın İlk Zilini Çalması Ekrem İmamoğlu'nu Çıldırttı!

Ekrem İmamoğlu Protokol Kurallarını Yıktı!

Beylikdüzü Kaymakamı Adem Ünal'ın Yılın ilk zilini çalmasına dayanamayarak yerinden fırlayan Ekrem İmamoğlu Kaymakamın elinden mikrofonu alarak konuştu. Kaymakam da konuşsun diyerek mikrofonu kaymakama uzatıp kürsüyü işgal eden Devlet kurallarına saygısızlık yapan Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bu görüntüleri çok konuşulacak...

Beylikdüzü Kaymakamı Adem Ünal'ın efendiliği devleti temsil etmesi ve polemiklere girmemesi dikkat çekti.
Ekrem İmamoğlu'nun Kaymakama Yaptığı Saygısızlık Protokol kuralarına saygı göstermeyerek kendisini gösterme çabası vatandaşın tepkisini çekti.

Kürsü ve Mikrofon Aşkı!
Ekrem İmamoğlun Kürsü ve mikrofon aşkı kameralara yansıdı.Devleti hiçe sayarak Protokol Kurallarını hiçe sayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bu hareketi vatandaşlar tarafından kameralara şov yapma peşinde denilerek eleştirildi.


İlk Saygısızlık Değil!
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Beylikdüzü Kaymakamı Adem Ünal'a yaptığı ilk saygısızlık değil.Beylikdüzü Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği bayramlaşma törenine, Beylikdüzü Kaymakamı Adem Ünal katılmamıştı. Ekrem İmamoğlu "Ben kafasını kuma sokacak bir yönetici değilim" diyerek isyan etmişti.

Ekrem İmamoğlun'nun vukuatları bitmiyor!
2014'de İstanbul Valisi ilede tartışma içerise giren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun videolarını yorumsuz yayınlıyoruz.




Protokol Listesi
1-KAYMAKAM
2-T.B.M.M. ÜYELERİ
3-GARNİZON KOMUTANI
4-İLÇE BELEDİYE BAŞKANI
5-CUMHURİYET BAŞSAVCISI-BARO BAŞKANI
6-İLÇE GENEL KOLLUĞUN EN ÜST AMİRLERİ
7-BELDE BELEDİYE BAŞKANLARI
8-REKTÖR YRD.-FAKÜLTE DEKANLARI-ENSTİTÜ VE YÜKSEK OKUL MD.LERİ
9-HAKİMLER-SAVCILAR-NOTER
10-İKTİDAR PARTİSİ İLÇE BAŞKANI
11-ANA MUHALEFET PARTİSİ İLÇE BAŞKANI
12-TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNDE GRUBU BULUNAN DİĞER PARTİLERİN İLÇE BAŞKANLARI
13-RESMİ GAZETEDEKİ BAKANLAR KURULU LİSTESİNDEKİ SIRAYA GÖRE BAKANLIKLARIN BÖLGE VE İLÇE TEŞKİLATINDAKİ AMİR, BAŞKAN VE MÜDÜRLERİ, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNCE BELİRLENECEK İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM OKUL MÜDÜRLERİ
14-BAŞBAKANLIK MENSUPLARI
15-ADALET BAKANLIĞI MENSUPLARI
16-AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI MENSUPLARI
BU ŞEKİLDE UZAYAN PROTOKOL LİSTESİNİ HİÇE SAYMAK SAYGISIZLIK YAPMAK BİR BELEDİYE BAŞKANINA YAKIŞMIYOR.


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 4 yorum mevcut

    • Suskunlar..! 8 yıl önce yorumlandı

      Bunlar buraya nasıl ve kim tarafından, Getirtil di? Getiriliyor? Beylikdüzü düzgün birini görmedi görmeyecek. o kadar çok reklam döndü ki, öncesi ve sonrası hep aynı kafadan. Esenyurt belediyesi büyükçekmece beylikdüzü rantlarin meydanı. Konuşmaktan korkuyor herkez sadece susuyoruz. O halde sonucuna hep birlikte katlanalım. Beylikdüzü başlı başına aldı başını yürüyor. Sokaklar caddeler, Araçlar gece 3 lere kadar son ses canlı müzik, motorcu egzoz sesleri, naaralar parklarda kurulan alkol sofraları. Yaya kaldırımına park eden dumbuk davarlar ile dolu bir semt haline döndü. Ne kadar çok rant o kadar reklam nerde çokluk orda bokluk. Eski medeni bir beylikdüzü yok artık. Gotunu tasa silenler sahiller yeşil alanlarda piknik yapıp çocuk bezlerini, kadın pedlerini saga sola bırakıp kendi geldiği yere benzetme çabasındalar. Ki.. Nihayetinde oldu.

    • misafir006 8 yıl önce yorumlandı

      devlete kafa tutan çok şarlatan gördü bu mi̇llet.
      hepsinin akibetini bilirsiniz...

    • suna güler 8 yıl önce yorumlandı

      yazık devlet bu başkanı görmüyor mu kaymakam bey ne kadar efendi insanları ayakta bekletmeyeceğim diyerek uslubunu bozmadı başkan ekrem imamoğlu nasıl bir hışımdır bu nedir devlete bu kadar isyan etmek

    • samim altun 8 yıl önce yorumlandı

      bu adam sürekli kaymakam vali kimseyi tanımıyor ukala biri bu başkana biri dur demeli kimlere güveniyor devleti hiçe sayıyor.

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV