banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

13 yaşındaki Beyza kaldırımda beklerken öldü

Bursa'da okuldan çıkıp evine giden 13 yaşındaki Beyza Nur Gecü, kaldırımda beklediği sırada bir cipin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

11 Ocak 2024 Perşembe 10:54
13 yaşındaki Beyza kaldırımda beklerken öldü
banner291
13 yaşındaki Beyza kaldırımda beklerken öldü

Bursa'da okuldan çıkıp evine giden 13 yaşındaki Beyza Nur Gecü, kaldırımda beklediği sırada bir cipin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.
Bursa'da 13 yaşındaki öğrenci Beyza Nur Gecü, kaldırımda beklediği sırada, kontrolden çıkan cipin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Cip sürücüsü tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Beyza Nur gözyaşları içinde toprağa verildi.

Olay, Nilüfer ilçesine bağlı Ertuğrul Mahallesi'ndeki Uğur Mumcu Bulvarı'nda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Ü.U. idaresindeki cip, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı sürücüsünün kontrolünden çıkarak okuldan evine giden ve kaldırım üzerinde bekleyen 8'inci sınıf öğrencisi Beyza Nur Gecü'ye çarptı.

Cipin çarpmasıyla birlikte savrulan Beyza Nur Gecü ağır yaralandı

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi Beyza Nur'u ilk müdahalenin ardından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı.

SÜRÜCÜ TUTUKLANDI

Hastanede tedavi altına alınan ve önce beyin kanaması geçiren sonra da kalbi duran Beyza Nur kurtarılamadı. Olay sonrası gözaltına alınan Ü.U., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan Beyza Nur Gecü'nün okula her gün servis ile gittiği ve kazanın yaşandığı gün annesinden izin alarak arkadaşlarıyla kısa bir süre geçirdikten sonra eve giderken kazanın yaşandığı öğrenildi.

Gecü gözyaşları arasında toprağa verilirken, kazayla ilgili soruşturma sürüyor.




beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV