banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Beylikdüzü'nde Araçlara Vale Vurgunu!

Beylikdüzü Yakuplu Maya restaurantta çalınan araçla alakalı İşletmeden bir cevap gelmezken.Ziya Şark Sofrası Yönetim Kurulu Üyesi Serap Bingöl Çalınan Arabası ile ilgili Basın Toplantıları Gerçekleştiriyor.

02 Mayıs 2017 Salı 02:03
Beylikdüzü'nde Araçlara Vale Vurgunu!
banner229
Beylikdüzü'nde Araçlara Vale Vurgunu!

Beylikdüzü Yakuplu Maya restaurantta çalınan araçla alakalı İşletmeden bir cevap gelmezken.Ziya Şark Sofrası Yönetim Kurulu Üyesi Serap Bingöl Çalınan Arabası ile ilgili Basın Toplantıları Gerçekleştiriyor.

Beylikdüzü Tabela

Ziya Şark Sofrası Yönetim Kurulu Üyesi Serap Bingöl Çalınan Arabası ile ilgili Basın Toplantısı Gerçekleştirdi
Değerli Basın mensupları Ben Serap Bingöl, Ziya şark sofrası Florya Şubesi yönetim kurulu üyesi ve işletmecisiyim. Bu gün sizlere 11.03.2017 tarihinde saat 21.30 sıralarında Beylikdüzü Yakuplu Maya restaurant çalınan aracımın Restoran sahibi Gürsel İlgüz tarafından mağduriyetimle ilgili açıklama yapacağım.

Güvenlik Eksiği!

Değerli Basın mensupları Şunu belirtmek isterim ki Beylikdüzü Yakupluda yaşadığım talihsiz olay işletmelerde ki güvenlik eksiğinin ortaya çıkmasına neden oldu. Vatandaşların Her kuruluşta olduğu gibi gittiği restorantlar da ve işletmelerde can ve malını korumayla yetkili olan kişi mekân ve işletme sahibi sorumlu kişidir.Benim yaşadığım bu talihsiz olay bir çok işletmeye ve müşterilere örnek teşkil eden bir vakadır.

Bu tür olaylarda En çok sorulan soru kasko ve kasko anahtarla çalınan araçları kapsamıyor en azından birçoğu diye bilirim. ülkemizde ki mahkemelerde ki yoğunluk nedeni ile yetkili restoran sahibi Gürsel İlgüz'de bu durumu art niyetli kullanıp dava sürecine sokarak ikinci kez şahsımı mağdur ediyor.Bu tedbirsizlikten çok daha kötü bir durum.

Emniyetim suiistimal Edildi!

Restoran sahibi Gürlsel İlgüz önce mağduriyetimi gidereceğini söyleyip oyalama taktiği ile zaman kazanıyor sonra yaşadığım talihsiz olayda mağduriyetimi gidermemek için olayı yargı sürecine sokuyor. kendisi Haksız olduğu halde zaman kazanıyor. Mekanın kameralarının da bozuk olduğunu söylüyor ve bu Kayıtları yok ediyor Bu olay da en önemlisi Emniyeti suiistimal edip can ve mal güvenliğimizi korumuyor.

Bana sorulan diğer bir soru sizin başınıza gelse ne yapardınız. şubelerim birinde yıllar önce bu olay yaşandı biz ziya şark sofrası olarak müşterimizin aracının bulunma süresini beklemeden mağduriyetini giderdik.Art niyet gözetilen her durumu emsallerine örnek olsun diye üstünü ört pas etmeyi doğru bulmadığımı belirtmek isterim.Benim yaşadığım bu talihsiz olayı başkasının yaşamaması için siz değerli basın mensupları ile paylaşıyorum. Kamuoyuna duyurulur.


tabela

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 4 yorum mevcut

    • Yakup 7 yıl önce yorumlandı

      Maya Restaurant ta oynanan bir komedi oyunu olduğunu düşünmüyorum Gürsel bey kişiliği ve esnaf olarak düzgün bir insandır

    • Naci satis 7 yıl önce yorumlandı

      Oray's gelen Müsteri aracini valeye degil isletmeye birakiyor orda calisan kisi ve sahislar o isletme adina oradalar sadece isletme yetkilisi müsterinin iyi niyetini kullanarak suc delillerini kararatmak ve ortadan kaldirmaktir buda Yasal suc olusturmaktir sonuna kadar yasal haklariniz takip etmekle haklisiniz

    • tansel 7 yıl önce yorumlandı

      maya restaurant zararı gidermeli mekanında yapılan hareket sana yapılmıştır. müşterine sahip çıkamıyorsan kimse o mekana gelmez kadın olunca mağdur sanırım basite alınmış serap hanım dava açın kazanırsınız

    • suna 7 yıl önce yorumlandı

      inanılmaz bayandan özür dileyip haksızlığı gidermek yerine işi yokuşa sokmak suça ortak olmaktır. kamera kayıtlarını emniyete vermek zorundalar öyleki bu mekanların zorunu olarak kayıtları olması gerektiğini biliyorum ilgin işler geçmiş olsun mekan sahibi duyarsızmış

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV