banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
01 Mayıs 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

AKIL OYUNLARI ŞAMPİYONASI

3. İSTANBUL İLKÖĞRETİM OKULLARI AKIL OYUNLARI ŞAMPİYONASI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

25 Şubat 2011 Cuma 22:27
AKIL OYUNLARI ŞAMPİYONASI
banner311
3. İSTANBUL İLKÖĞRETİM OKULLARI AKIL OYUNLARI ŞAMPİYONASI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI.

19 Mart 2011 tarihinde gerçekleştirilecek olan “İstanbul İlköğretim Okulları Arası 3. Akıl Oyunları Şampiyonası” için katılımlar kabul edilmeye başladı.

Yarışma, Dünya Zekâ Oyunları Şampiyonalarının benzeri bir formatta Bireysel Bölümler, Takım Bölümleri ve Bireysel Final aşamalarından oluşuyor. Günün şampiyonlarına bilgisayar, dijital fotoğraf makinesi gibi hediyelerin yanı sıra okullara kupa ve madalya hediye edilecek.

Yarışmanın içeriği Dünya Zekâ Oyunları Federasyonu’nun Türkiye temsilcisi Akıl Oyunları Dergisi, Akıl Derneği ve Türk Beyin Takımı tarafından hazırlandı.

Bu yıl 3.sü düzenlenecek şampiyona öğrencileri akıl oyunları ile tanıştırmayı, zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmayı ve en önemlisi ilerleyen yıllarda Türk Beyin Takımı ile birlikte ülkemizi uluslararası yarışmalarda temsil etme yeteneğine sahip kişileri keşfetmeyi amaçlıyor.

MEF İlköğretim Okulu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan İlköğretim Okulları 3. Akıl Oyunları Şampiyonası başvuruları ile ilgili bilgiler www.mef.k12.tr adresinde yer alan yönergeden ya da Akıl Derneği’ne ait 0 216 450 30 55 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alınabilir.


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV