banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Büyükçekmece'de cinayet: Ceset baza altından çıktı

Büyükçekmece'de 3 haftadır kendisinden haber alınamayan Fikret Aydın'ın cesedi evindeki bazanın içerisinden silahla vurulmuş halde bulundu. Cesedin bulunmasının ardından polis ekipleri olayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Aydın'ın yakını tarafından bulunan cesedinin yanı sıra evde uyuşturucu düzeneği de bulundu. Polis, olayla ilgili detaylı inceleme yaparken şüpheli bir şahsın peşine düştüğü belirtildi.

03 Kasım 2023 Cuma 13:55
Büyükçekmece'de cinayet: Ceset baza altından çıktı
banner229
Büyükçekmece'de yazlık sitede cinayet: Ceset baza altından çıktıİSTANBUL - Büyükçekmece'de 3 haftadır kendisinden haber alınmayan Fikret Aydın isimli adamın cesedi evindeki bazanın içerisinden silahla vurulmuş halde çıktı. Cesedi, Aydın'ın yakını eve bakmaya gelince kokular üzerine bulduğu öğrenilirken polis ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

BEYLİKDÜZÜ MASERATİ SERVİSİ

Olay, geçtiğimiz 29 Ekim Pazar Günü Büyükçekmece Celaliye Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre kendisinden 3 haftadır haber alınamayan elektrikçi Fikret Aydın (39)'ın bir yakını evine gitti. Klimanın açık olduğunu ve evden kokular geldiğini fark eden yakını kokunun yoğun geldiği yatak odasına girdi. Şahıs, bazayı açtığında Aydın'ın cesedi ile karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Led Neon

Olay yerine gelen ekipler Aydın'ın silahla vurularak öldürüldüğünü tespit etti. Polis evde ayrıca uyuşturucu düzeneği de buldu. Aydın'ın cesedinin yaklaşık 3 haftadır baza altında olduğu ve yalnız yaşadığı öğrenildi. Polis, konuyla ilgili çok yönlü inceleme yaparken eve sürekli girip çıktığı söylenilen ve T.Y. isimli bir şahısın ise peşine düştüğü öğrenildi.

Neon





Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Anahtar Kelimeler: CesetCinayetBüyükçekmece

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV