banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
09 Mayıs 2024 Perşembe

Benzin ve motorine indirim geliyor

Site Müdürü YALAN söyledi suçunu itiraf etti!

Emekli Albay sit. müdürü yönetimi yaktı. 9 yönetim kurulu hakkında yarın TCK nın 5 ayrı maddesinden suç duyurusu yapılacak. Tazminat davası açılacak.

27 Ekim 2015 Salı 21:14
Site Müdürü YALAN söyledi suçunu itiraf etti!
banner312
Site Müdürü YALAN söyledi suçunu itiraf etti!

Emekli Albay sit. müdürü yönetimi yaktı. 9 yönetim kurulu hakkında yarın TCK nın 5 ayrı maddesinden suç duyurusu yapılacak. Tazminat davası açılacak.

İstanbul B.Çekmece İlçesinin en problemli mahallesi Alkent 2000 de bir güvenlik skandalı daha ortaya çıktı.
Çamlıca Bulvarı Dilfeza Sokak ortak alanı gece aydınlatması için 2010 da Bedaş'a gazeteci Dursun Boran'ın yazılı talebi ile, elektrik direğine ayrıca takılan projektörü, hiç bir yetkisi yokken söküp depoya kaldıran sözde site müdürü Ahmet Sıtkı Yılmaz. Şüpheli olarak Polise ifade verdi.

SOKAKTA GECE GÜVENLİĞİ TEHLİKEYE SOKTULAR.

16 villanın olduğu kamu yolu ( Belediyeler kamuya ait cadde/sokaklara isim verirler. ) Dilfeza Sokakda 2014 senesinde 8 villa soyuldu. Villaların bazıları 3 er defa, bir gecede 3 villa soyuldu. Sokak başında bariyer, özel güvenlik olmasına rağmen Elini kolunu sallayarak gelen hırsızlar Derici işadamı A.Kadir Uludüz'ün evinde 45 dakika kalıp talan ve gasp yaptılar. Yarım saatda villanın etrafında dolaşmışlar. Ama sözde güvenlik ne görmüş, ne duymuş.

Bu kadar riskli sokağın ortak aydınlatması olan Projektör 06 Ekim 2015 de sit. müdürü Ahmet Sıtkı Yılmaz'ın işgüzarlığı ile, teknisyen Serkan Kurnaz tarafından söküldü. Depoya kaldırıldı. Sokak karanlığa gömüldü. Suç işlenmesi kolay, iz bırakılmayacak hale geldi.

Bu kadar gasp, hırsızlık, bombalama olaylarının olduğu zamanda, sokakların daha çok güvenlik için, aydınlatılması gerekirken. Alkent Mahallesinde tam tersini yapan sözde yönetim. Ortak alanı aydınlatan Bedaşa ait projektörü söktürüyor.
GASP, HIRSIZLIK, BOMBA OLAYI OLURSA YÖNETİM VE MÜDÜR SORUMLU

Sokak sakinlerinden işadamı Yasin Tufan, Selahattin Bildirir, gazeteci Dursun Boran. Suç işlemeye müsait hal getirilen, karanlığa gömülen sokakda bir olay olursa sorumlusu sözde site yönetimi ve müdürdür dediler.
Kendilerine haber verilmeden sökülen projektörün, gece ortan alanı aydınlattığını, kimseye özel ışık vermediğini hatırlatan sakinler. Müdürün, Polis de verdiği ifadede sokak sakinleri bu projektörden rahatsız oldukları için söktüğünü iddia etmiş. Yalan söylemiş. Sakin bizleriz. Biz 5 senedir rahatsız olmadıkda, şimdi mi rahatsız olduk !! Söktüğü lambaya uyduruk diyor. O zaman düzgününü taksın. İş yapsın !

Bir tane şikayetci ismi veremiyorlar. Veremezler. Kim karanlık sokak ister? Hırsızlar, suç işleyeceklerden başka. Şikayet eden ahlaksızdır. Haindir. Yalancıdır. Şeklinde konuştular.
Dursun Boran, yarın sözde çamlıca sitesi yöneticileri, Figen İnci, Orkun Altınbaş, Numan Altun, Burak Dalgıç, Metin Korkmaz, Mehmet Okur, İbrahim Nalbant, - Gökhan Şahin, Şükrü Gürsoy  toplam 9 kişi hakkında TCK ( Türk Ceza Kanunu) nn 5 ayrı maddesinde yeni suç. duyurusu yapacak. Ayrıca tazminat davası açacak.

Hukukcular Huzur ve Sükunu bozma, Kamuya gerekli şeylerin yokluğuna neden olma, kamu malına zarar verme gibi suçlardan yöneticiler hakkında ceza davası açılabileceğini, Polisde kayıt tutulabileceğini  söylediler.

Sokak sakinlerinden ev başı zorla, ayda aidat diye alınan 2 bin TL.Senede 24 bin TL paralarla maaşını alan müdürün hangi akıla hizmet ettiği merak ediliyor ?. Site Müdürüne geçen yıllarda ayda 6 bin TL maaş veriliyordu.

Resimde: Site Müdürü A. Sıtkı Yılmaz'ın Polis de Şüpheli ( eski adıyla Sanık ) olarak verdiği ifade ve sökülen Bedaş lambası görülüyor.





seo yazılım - web tasarım -

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 2 yorum mevcut

    • adnan yıldırım istanbul 9 yıl önce yorumlandı

      alkent 2000 mahallesinde chp li belediye başkanı hasan akgün ün ne çok menfaati var ki? bu kadar pisliğe, kanunsuzluğa göz yumup. bu 5-6 kişi bu kadar mahalle sakinini haraca bağlıyor. kamu yolu sokaklara bariyer koyup kurtarılmış mahalle yaratıyorlar.
      hasan akgün sözde halkcı başkan. neden göz yumuyor alkent 2000 mahallesinde olanlara? demek rant ve paylaşım büyük. olmazsa kaçak bekci kulbelerine " sanat eseri" diye yazı verirmiyd. o yazıda kaçakları kurtarmadı büyükşehir geldi yıktı
      bariyerlerde yakında kalkıyor. organize şube büyük operasyona hazırlanıyor.
      alkent de bu kadar pisliğe, anarşiye sebep 5-6 kişi. adam sokakları aydınlatacağına, karanlığa gömüyor. bunun için ayda 5-6 bin tl maaş alıyor

      bana 2 bin tl versinler, bütün lambaları söndürürüm (!)

    • gökhan alp Elektronik Teknisyeni 9 yıl önce yorumlandı

      bu emekli albay karanlıkta bıraktığı sokak sakinlerinin zorla ödediği aidatlardan maaşını alıyor unutmasın.
      suç işlemiştir. bedaş ın malını çalmıştır. sana ait olmayan eşyayı söküp götürmek, çalmaktır.sökülecekce onu 2010 da takan bedaşa yazılır bedaş sökülmesi gerekiyorsa söker.

      bakalım sit. müdürünü kim kurtaracak. dursun bey suç duyurusunu yapmışsa. tazminat davasını da açar hiç affı yok

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV