banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

İstanbul trafiği için yeni önlemler alınıyor

İstanbul'da E-5 ve TEM karayollarında yaşanan trafik sıkışıklığını önlemek için bir dizi önlem alındı.

19 Ocak 2014 Pazar 22:09
İstanbul trafiği için yeni önlemler alınıyor
banner267
İstanbul trafiği için yeni önlemler alınıyor
İstanbul'da E-5 ve TEM karayollarında yaşanan trafik sıkışıklığını önlemek için bir dizi önlem alındı.
Bundan böyle her iki karayolunda görevlendirilen 40 çekici bozulan veya kazaya karışan araçlara birkaç dakika içinde müdahale ederek trafiğin tıkanmasını engelleyecekler. Her iki karayolunda mevcut ekiplere ek olarak görevlendirilen 60 motosikletli trafik polisininde trafik hızının düşmemesi için çalışacağı ayrıca emniyet şeridinin gereksiz kullananlara karşı uygulama yapacakları öğrenildi.
TEM VE E-5 DE ÇEKİCİLER NÖBETTE

E-5 ve TEM karayollarında özellikle sabah ve akşam saatlerinde yaşanan trafik sıkışıklıklarını azaltmak için Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından bir dizi önlem alındı. Her iki karayolunda 40 trafik çekicisi görevlendirildi. Belli noktalarda hazır olarak bekletilen çekiciler kaza yada arıza yüzünden yolda kalan araçlara anında müdahale ederek uzun araç kuyruklarını oluşmasını engelleyecekler.
EMNİYET ŞERİDİNE GİRENLERE CEZA YAĞACAK

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından mevcut ekiplere ek olarak görevlendirilen 60 kişilik motosikletli trafik polisi ekibininde artık her iki karayolunda görev yapacakları öğrenildi. Bu ekiplerin Emniyet şeridini kullanan araçları tespit ederek ceza yazacağı ayrıca karayollarında trafik hızının düşmemesi için çalışacağı öğrenildi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV