banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
06 Temmuz 2025 Pazar

Adnan EREN Şarkıları: Şiirden Besteye, Yıllara Uzanan Bir Müzik Yolculuğu

İstanbul'da geceye kadar kar ve tipi

Bugün Türkiye'nin tamamında hava şartları yaşamı olumsuz etkileyecek

17 Şubat 2012 Cuma 09:01
İstanbul'da geceye kadar kar ve tipi
banner322
İstanbul'da geceye kadar kar ve tipi
Bugün Türkiye'nin tamamında hava şartları yaşamı olumsuz etkileyecek
İstanbul'da kar yağışı geceye kadar aralıklı tipi şeklinde sürecek. Hissedilen sıcaklık -4 derece olacak. Anadolu Yakası ve Boğaz kardan daha çok etkilenecek. Yurdun tamamında hava şartları zorlu geçecek.

İstanbul'dan başlayarak Anadolu genelinde kar ve tipi, Bodrum ve Kaş'ta fırtına, Adana-Hatay tarafında ise çok şiddetli yağmur bekleniyor. Yarın yağışların hızında azalma olacak. pazar günü ise hava koşulları normale dönüyor.

İstanbul'da kar yağışı geceye kadar aralıklı tipi şeklinde sürecek. Hissedilen sıcaklık -4 derece olacak. Anadolu Yakası ve Boğaz kardan daha çok etkilenecek.


Yarın yağış hafifleyecek, pazar günü ise İstanbul'da güneş çıkacak ve sıcaklık 7 dereceye yükselecek.

Ankara'da da fırtına ve yoğun kar var. İzmir'deki şiddetli poyraz sıcaklığı 0 derece hissettirecek. Menemen-Bornova tarafına hafif kar yağabilir.

İDO'DA SEFER İPTALLERİ
Bu arada İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ (İDO), hava muhalefeti nedeniyle bazı seferleri iptal etti.

İDO'dan alınan bilgiye göre, İDO'nun, 09.30'daki Bursa-Yenikapı-Kadıköy, saat 13.00'deki Kadıköy-Yenikapı-Bursa ve 17.15'teki Bostancı-Yenikapı/ArmutluTK-Armutlu deniz otobüsü seferleri iptal edildi.

İDO'nun saat 07.30'daki Bandırma/Yenikapı-Bostancı ve 08.00'deki Armutlu-ArmutluTK/Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferleri de hava muhalefeti nedeniyle yapılamamıştı.

Hava muhalefeti nedeniyle Avcılar-Bakırköy deniz otobüsü iç hat seferlerinin yapılamadığı öğrenildi.

BÖLGE BÖLGE HAVA
Bölge bölge hava durumu şöyle:

Marmara'da fırtına, tipi ve kar en fazla, Kocaeli, Sakarya, Bursa arasını etkiliyor. Trakya ise çok soğuk. Hissedilen sıcaklık fırtına nedeniyle -4/-5 derece. Yarın karın hafiflemesiyle, pazar günü güneş çıkacak ve sıcaklık 7 derece artacak.

İç Anadolu'da Ankara'dan Sivas'a kadar her yerde yoğun kar ve tipi görülüyor. Kar yarın aralıklı yağıp, pazar çok hafifleyecek.

Ege'de bir tarafta fırtına, diğer tarafta kar yaşamı durdurabilir. Bodrum-Dalaman boyunca saatteki hızı 100 km'ye çıkacak karayel fırtınası olacak, sıcaklık kıyılarda bile 2 dereceye inecek. Kütahya, Afyon boyunca ise yoğun kar bekleniyor.

Akdeniz'in tamamı yağışlı ama şiddetli olacağı kesim, Hatay-Kahramanmaraş arası. Su baskını tehlikesi var.

Güneydoğu'ya da yağmur çok şiddetli yağacak. yarın hava çok soğuk ve rüzgarlı.

Doğu Anadolu'da bu akşam ve yarın Elazığ, Bitlis arasında kar çok yoğun yağacak. Bölgede bazı yerlerde 2 metreyi aşan kar nedeniye çığ riski artıyor.

Şiddetli rüzgar, kar ve tipi Karadeniz'de Bolu, Zonguldak, Kastamonu çevresini de etkiliyor. Aynı hava koşulları yarın Doğu Karadeniz'de görülecek.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Anahtar Kelimeler: Geceye KadarKar Ve Tipi

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    EN ÇOK OKUNANLAR
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV