banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
18 Ağustos 2025 Pazartesi

Kız kıza deniz keyfi

Muşluları korkutan çukur!

Muş Özel İdare binasının önünde fay hattının üzerinde olduğu ileri sürülen çukur paniğe neden oldu.

05 Nisan 2011 Salı 23:57
Muşluları korkutan çukur!
banner312
Muşluları korkutan çukur!
Muş Özel İdare binasının önünde fay hattının üzerinde olduğu ileri sürülen çukur paniğe neden oldu.
Birinci derecede deprem bölgesi olan Muş'ta Bitlis karayolu üzerinde bulunan Özel İdare Müdürlüğü binası önünde bir çam ağacının dibinde açılan çukur kısa sürede söylentilere neden oldu.

Bazı kişiler, birinci derecede deprem bölgesi olan Muş'taki bu çukuru büyük depremin bir habercisi olarak nitelendirdi. Yağmur sularının oluşturduğu sanılan çukurla ilgili olarak bir araştırma başlatılırken, meraklıların sayısı giderek artmaya başladı.

Zemin çökmesi olarak nitelendirilen ve güvenlik şeridi ile çevrilen çukuru görmek için çok sayıda kişi buraya geldi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Anahtar Kelimeler: Muşluları Korkutan çukur

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV