banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
10 Ekim 2026 Cumartesi

Afyonkarahisar'da Acı Kayıp! Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı Hayatını Kaybetti

Süper Ay heyecanı

İlk olarak 12 Temmuz'da gözlenen, dolunaydan yüzde 14 daha büyük ve yüzde 30 daha parlak olan Süper Ay 9 Eylül’de yeniden oluşacak.

11 Ağustos 2014 Pazartesi 16:04
Süper Ay heyecanı
banner266
Foto galeriye git Süper Ay heyecanı
İlk olarak 12 Temmuz'da gözlenen, dolunaydan yüzde 14 daha büyük ve yüzde 30 daha parlak olan Süper Ay 9 Eylül’de yeniden oluşacak.

Büyük Tabela Neon

Amerikalılar, yörüngesi sırasında Dünya'ya en yakın noktaya ulaşan Ay'ı görüntüledi ve izledi.


2014 yılının ikinci Süper Ay’ı ABD'nin New York kentinde fotoğraf ve astroloji meraklılarına heyecanlı saatler yaşattı.

Foto galeri


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV