banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Sami Hoştan ilk kez konuştu

Susurluk Kazası başta olmak üzere, bir döneme damgasını vuran ancak aydınlatılamayan pek çok olayın kilit adamı olarak gösterilen Sami Hoştan suskunluğunu bozdu.

11 Şubat 2012 Cumartesi 22:50
Sami Hoştan ilk kez konuştu
banner304
Sami Hoştan ilk kez konuştu
Susurluk Kazası başta olmak üzere, bir döneme damgasını vuran ancak aydınlatılamayan pek çok olayın kilit adamı olarak gösterilen Sami Hoştan suskunluğunu bozdu.

Susurluk Kazası başta olmak üzere, bir döneme damgasını vuran ancak aydınlatılamayan pek çok olayın kilit adamı olarak gösterilen Sami Hoştan ilk kez A Haber’e konuk oldu. Deşifre’de Mehmet Ali Önel’in konuğu olan Hoştan, hakkında basına yansıyan tüm suçlamaları yalanladı ve kendisinin mafya olmadığını dile getirdi.
 
Susurluk olayında, kaza yerine ilk ulaşan kişi olan Hoştan, sanılanın aksine Veli Küçük’e kazayı haber verenin kendisi olduğunu söyledi.
 
“Abdullah Çatlı’nın şoförü Habib Aslantürk beni aradı. Arayınca şok oldu. Yola çıktım. Bana bu kazayı bildiren Veli Küçük değildi. Habib Aslantürk idi. Veli Küçük’ü ben aradım, kazayı ben söyledim. Sedat Bucak’ın da kazada öldüğünü söylediler. Veli Paşa’nın Sedat Bucak ile dostluları var. Ben de Veli paşayı 27 senedir tanırım. Aradım Paşam dedim, Sedat bucak büyük kaza geçirmiş. Bir öğrenir misiniz dedim.”
 
Kaza sırasında arabada bulunan Abdullah Çatlı’nın çantasının Sami Hoştan’da olduğu ortaya çıkmıştı. O meşhur çantayı canlı yayında gösteren Sami Hoştan, “Kaza mahaline gittiğimde, çanta Çatlı’nın korumasının elindeydi, onun elinden ben aldım.”  dedi.  Çantanın İçinde Çatlı’nın kızına aldığı kolyenin ve sattığı arabasının parasının olduğunu söyleyen Hoştan, çantadaki ve arabadaki eşyaları Çatlı’nın eşine kendisinin götürdüğünü belirtti.  Abdullah Çatlı’nın kızının “babam günlük tutardı ve onu yanından hiç ayırmazdı” sözlerinin hatırlatılması üzerine ise; “Bu çantada günlük yoktu. Bulsaydım evine, kızına teslim ederdim.” dedi.
 
Abdullah Çatlı ile iyi dost olduğu olduklarını söyleyen Hoştan “O saygılı ve benim sevdiğim karakterde bir insandı” dedi. Çatlı’nın kaçak olduğu dönemde onu ihbar etmek hiç aklınızdan geçti mi sorusuna ise; “Hiç geçmedi. Birimler biliyordu Çatlı’nın gezdiğini. Öyle birimler biliyordu ki. MİT de biliyordu.” diyen Hoştan,  Mehmet Eymür de biliyor muydu sorusuna ise “Mehmet Eymür bilmeyecek de ben mi bileceğim” şeklinde cevap verdi.
 
İŞTE O AÇIKLAMALAR:
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV