banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
20 Mayıs 2024 Pazartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

İşte Oslo saldırganı

Norveç Oslo 91 kişinin ölmesine ve birçok insanın yaralanmasına neden olan patlamanın saldırganı belirledi.

23 Temmuz 2011 Cumartesi 13:55
İşte Oslo saldırganı
banner311
İşte Oslo saldırganı
Norveç Oslo 91 kişinin ölmesine ve birçok insanın yaralanmasına neden olan patlamanın saldırganı belirledi.
Norveç polisi, Oslo'nun kuzeydoğusunda bulunan Utoya adasında, İşçi Partisi gençlik kollarının düzenlediği ve 600 kadar gencin katıldığı bir kampa silahlı saldırı düzenleyerek 90’dan fazla kişinin ölümüne yol açan saldırganın, Norveç vatandaşı, 32 yaşındaki Anders Behring Breivik olduğunu açıkladı.

MÜSLÜMAN KARŞITI AŞIRI SAĞCI
Müslüman karşıtı aşırı sağcı olduğunu açıkladı. Breivik, Facebook sayfasında kendisini Hıristiyan, muhafazakar ve milliyetçi olduğu ortaya nitelendiriyor.

Ülkededün ilk olarak başkent Oslo'nun merkezinde yaşanan bombalı saldırıyla sarsıldı. 7 kişinin öldüğü 2 kişinin ise yaralandığı saldırı, dünyanın en sakin ülkelerinden biri olarak bilinen Norveç kamuoyunda bir çok yarattı.

Bombalı saldırıdan birkaç saat sonra Oslo'nun kuzeydoğusunda bulunan Utoya adasında, İşçi Partisi gençlik kollarının düzenlediği ve 600 kadar gencin katıldığı bir kampa silahlı saldırı düzenlendi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Anahtar Kelimeler: İşteOsloSaldırganı

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV