banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Papandreu Parti Başkanlığını Bırakıyor

Yunanistan'da Başbakanlığı devreden Papandreu, PASOK liderliğini de bırakıyor

05 Ocak 2012 Perşembe 07:06
Papandreu Parti Başkanlığını Bırakıyor
banner291
Papandreu Parti Başkanlığını Bırakıyor
Yunanistan'da Başbakanlığı devreden Papandreu, PASOK liderliğini de bırakıyor

Yunanistan’ın eski başbakanı ve sosyalist PASOK’un Genel Başkanı Yorgo Papandreu, başbakanlık ile parti liderliği için yapılacak seçimlerde aday olmayacağını açıkladı. Akşam saatlerinde başlayan 17 üyeli Siyasi Konsey toplantısında PASOK’un geleceğine ilişkin önemli kararların alınması bekleniyor.

Ekonomik krize bağlı olarak iç ve dıştan gelen yoğun tepkilerin ardından yaklaşık 2 ay önce başbakanlıktan istifa eden Papandreu, siyasi kariyerine ilişkin kartlarını akşam saatlerinde başlayan Siyasi Konsey toplantısında açtı. Aktif siyasi hayatına son vermeye hazırlanan Papandreu, başbakanlık ve parti genel başkanlığı için yapılacak seçimlerde aday olmayacağını açıkladı.

PASOK liderliği için yapılacak seçimlerin yöntemine ilişkin görüş ve önerilere açık olduğunu belirten Papandreu, Konsey’den bu konudaki sürece ilişkin görüş beklediğini söyledi. Papandreu, parti liderliği için yapılacak seçimlerin ise genel seçimlerin ardından Haziran’da yapılmasını istedi.

En güçlü senaryolardan biri PASOK Partisi Merkez Komitesi’nin en kısa sürede toplanarak ilkbahar aylarında yapılacağı duyurulan genel seçimler için partinin başbakan adayını belirlemesi, seçimlerin ardından ise PASOK liderinin seçilmesi bekleniyor.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV