banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

11 Temmuz 2025 Cuma

Adnan EREN Şarkıları: Şiirden Besteye, Yıllara Uzanan Bir Müzik Yolculuğu

BAĞKUR emeklisine zam sürprizi

BAĞKUR emeklililerinin maaşlarında 10 TL'den 322 TL'ye kadar zam yapılacak.

24 Ocak 2012 Salı 15:45
BAĞKUR emeklisine zam sürprizi
banner304
BAĞKUR emeklisine zam sürprizi
BAĞKUR emeklililerinin maaşlarında 10 TL'den 322 TL'ye kadar zam yapılacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, İntibak yasasından yararlanacak emeklilerin maaşlarında 10 TL'den 322 TL'ye kadar bir düzenleme olacağını ifade ederek, "BAĞKUR'lu 12 bin esnafı da bu yasaya ekledik. Böylelikle, 2000'den önce eşit şartlarda çalışanlara, olmaması gereken eşitsizliği ortadan kaldıracağız" dedi.

"MÜCADELEMİZ İNSAN İÇİN"
Hak-İş Konfederasyonu'na bağlı Hizmet-İş Sendikası'nın 33. yıl dönümü etkinlikleri İç Kale Otel'de düzenlendi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in katılımıyla gerçekleştirilen etkinliklere Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Engelliler Başkanı Kurtuluş Aksoy, AKP Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, AKP Çorum Milletvekili Salim Uslu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Gündüz, HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç katıldı.

Burada konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, iş sağlığı güvenliği ile ilgili yasaya ilişkin, "Bütün mücadelemiz insan için. Bunun getirdiği yükümlük olacak. Amacımız işçinin güvenliğini sağlamaktır. Bu düzenlemeleri muhakkak düzenlememizi gerekiyor" diye konuştu.

Memurlarla ilgili toplu sözleşme yasasını Meclis'e gönderdiklerini hatırlatan Bakan Çelik, "Kıdem tazminatı ve taşeronlaşmayı da masaya yatırmamız gerekiyor. Sendikalar burada, bunların ele alınması gerekiyor. Geniş bir alanın kıdem tazminatından mahrum kaldığını biliyoruz. Alt iş kolunda çalışan çalışanlarımızın bu haktan yararlanması gerekiyor. Kısa sürede iş sağlığı yasasını da Meclis'ten geçireceğiz. İş kazalarında, önleyici bir sistem kurmamız gerekiyor" dedi.

Bakan Çelik, İntibak yasasından yararlanacak emeklilerin maaşlarında 10 TL'den 322 TL'ye kadar düzenleme olacağını ifade ederek, BAĞKUR'lu 12 bin esnafı da bu yasaya eklediklerini belirtti.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    EN ÇOK OKUNANLAR
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV