banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
11 Ekim 2025 Cumartesi

Kız kıza deniz keyfi

Çukurova'nın Turkcell'deki hisselerine ihtiyati haciz.

Turkcell tarafından borsaya açıklama yapıldı.

14 Mayıs 2011 Cumartesi 01:03
Çukurova'nın Turkcell'deki hisselerine ihtiyati haciz.
banner304
Çukurova'nın Turkcell'deki hisselerine ihtiyati haciz.
Turkcell tarafından borsaya açıklama yapıldı.
Turkcell tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada 1.2 milyar TL'lik Turkcell hisselerine ihtiyati haciz konulduğu belirtildi.

Turkcell'den yapılan açıklamada "Beşiktaş Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından Şirketimize tebliğ edilen bir yazı ile, Çukurova Holding A.Ş.'nin vergi dairesine olan borçları nedeniyle ihtiyati haciz kararı verilmiş olduğu, bu nedenle Çukurova Holding A.Ş.'nin şirketimiz nezdinde kayıtlı mal, hak ve alacakları (huzur hakkı, kar payı dahil) üzerine 1.249.925.764,67 TL tutarında ihtiyati haciz uygulanmasının istendiği bildirilmiştir." denildi.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    EN ÇOK OKUNANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV